search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:51
MENU CLOSE

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το πιο συνηθισμένο που μου γράφουν είναι ότι είμαι Milf

18.05.2019 15:32
Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Είχα βγει ραντεβού με άτομα που γνώρισα στο Facebook - Media

 

Και για τα σχόλια που δέχεται στα social media, αλλά και για το γεγονός ότι την φλερτάρουν πάντα μικρότεροι άνδρες, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Όλα Λάθος» του Open η δημοφιλής ηθοποιός ανέφερε: «Βλέπω σχόλια από κάτω και μου ‘ρχεται να απαντήσω. Πείτε καμιά καλή κουβέντα. Καμιά φορά σβήνω τα αρνητικά σχόλια. Το πιο συνηθισμένο που μου γράφουν είναι το… Milf, Cougar… Το πιο αστείο που μου γράψανε κι εκνευρίστηκα είναι το… θείτσα. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά δεν το αντιμετωπίζω σοβαρά». 

«Φέτος είμαι καλύτερα στη δουλειά μου. Ετοιμάζουμε το “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” με τη Μιμή Ντενίση. Εγώ της έκανα πρόταση να με πάρει στην παράσταση», αποκάλυψε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και εξιστόρησε την πολυπόθητη συνεργασία.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη Μιμή Ντενίση και στο γεγονός ότι κάπου στην πορεία η φιλία τους… αραίωσε: «Δεν είμαστε μαλωμένες, απλά δεν προλαβαίνουμε! Η συντροφιά που κάναμε με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου».

Για το σίριαλ “Εθνική Ελλάδος”, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ εξήγησε ότι: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να συνεχιστεί. Τον φώναξαν από πολλά κανάλια και παραγωγές. Εννοείται ότι θα το έκανα ξανά, ήταν και δική μας ανάγκη να γίνει αυτό το πράγμα. Δεν ήταν η μοίρα του να συνεχιστεί. Ο Γιώργος είπε “εγώ το έχω γράψει έτσι, θέλω να γίνεται πρωταθλητές του κόσμου στο kerling και αυτό το πράγμα θέλει λεφτά. Μας δίνουν τα μισά, εγώ δεν μπορώ να το γράψω έτσι. Έχω δώσει άλλη υπόσχεση στον κόσμο και στον εαυτό μου”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:50