search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50
MENU CLOSE

«Τους σκότωσα με τα ίδια μου τα χέρια»: Ομολογία σοκ από καταδικασμένο βιαστή για 32 φόνους

18.05.2019 15:58
«Τους σκότωσα με τα ίδια μου τα χέρια»: Ομολογία σοκ από καταδικασμένο βιαστή για 32 φόνους - Media
 
Σοκ και δέος στις διωκτικές αρχές προκάλεσε η δημόσια δήλωση ενός άνδρα ότι έχει σκοτώσει συνολικά 32 άτομα με τα ίδια του τα χέρια.
 
Ο συλληφθείς για το φόνο ενός ηλικιωμένου στη Φλόριντα και ήδη καταδικασμένος για βιασμό, 32χρονος Νίκολας Γκίμπσον δήλωσε μετά τη σύλληψή του ότι σκότωσε τον 77χρονο «με τα ίδια μου τα χέρια».
 
Σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ, ο Γκίμπσον είπε ότι σκότωσε το θύμα του με ένα σπαθί, επειδή «έτσι έπρεπε».
 
Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει διαπράξει κι άλλους φόνους, ο Γκίμπσον, μετά από μια παύση είπε: «32».
 
Η σύλληψή του έγινε κατά τύχη σε σταθμό του τραίνου στη Νέα Υόρκη, όταν ένας αστυνομικός τον αναγνώρισε ως ύποπτο για τη δολοφονία του 77χρονου.
 
Ο Γκίμπσον θεωρήθηκε ύποπτος όταν εντοπίστηκε το μακελεμένο και σε αποσύνθεση σώμα του 77χρονου στις 30 Απριλίου.
 
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Γκίμπσον έχει ομολογήσει μέχρι στιγμής έξι φόνους στην Φλόριντα, την Τζόρτζια και την Καλιφόρνια, σε διάστημα που φθάνει ως το 1999.
 
«Εξετάζουμε όλα τα στοιχεία και συνεργαζόμαστε με τις αρχές για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει», δήλωσε εκπρόσωπός της αστυνομίας του Μαϊάμι.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:50