search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:20
MENU CLOSE

Ελένη Φουρέιρα: Η sexy εμφάνιση στη Eurovision που έκανε το κοινό να παραμιλά (Video)

18.05.2019 21:50
Ελένη Φουρέιρα: Η sexy εμφάνιση στη Eurovision που έκανε το κοινό να παραμιλά (Video) - Media

 

Η Ελένη Φουρέιρα καθήλωσε για ακόμη μια φορά τους τηλεθεατές και τους fans της Γιουροβίζιον, αφού η εμφάνισή της στη σκηνή του μεγάλου τελικούήταν απόλυτα εντυπωσιακή.

Η εκρηκτική performer έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Το ρούχο της ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό και της ταίριαζε απόλυτα, μια δημιουργία made by Vrettos Vrettakos. Η ολόσωμη διαφανής της φόρμα τόνιζε την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ τα 250.000 Swarowski με τα οποία ήταν κεντημένη πήραν τρεις ολόκληρες εβδομάδες στον σχεδιαστή για να τα τελειοποιήσει και να αποδώσει ένα τόσο καλαίσθητο αποτέλεσμα.

H Ελένη μαγνήτισε ξανά τα βλέμματα όλων και έβαλε φωτιά στο stage του μουσικού διαγωνισμού. 

Η τραγουδίστρια που κατόρθωσε με την περσινή της συμμετοχή και το «Fuego» να τερματίσει δεύτερη, εκπροσωπώντας την Κύπρο, καταχειροκροτήθηκε και χάρισε μια μοναδική στιγμή στον τελικό του Τελ Αβίβ. 

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:19