search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:17
MENU CLOSE

Μπαράζ επιθέσεων με βαριοπούλες και μολότοφ σε τράπεζες της Αθήνας

19.05.2019 06:41
Χανιά: Σήμερα η απολογία του αδερφοκτόνου - Media

 

Kαταδρομική επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας, στο Χαϊδάρι, στη λεωφορο Αθηνών 64, με βαριοπούλες και βόμβες μολότοφ, έκαναν άγνωστοι, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, μεταξύ 3 με 3 και μισή. Οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία με βαριοπούλες και στη συνέχεια πέταξαν βόμβες μολότοφ στο εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας. Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή.

Από την επίθεση προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές. Η αστυνομία δεν προχώρησε σε καμία προσαγωγή.

Ανάλογη επίθεση έγινε και στον Βύρωνα, στην οδό Φορμίωνος 143, και άλλη μία στους Αγίους Αναργύρους, στην όιδο Αδριανουπόλεως. Και στις τρεις περιπτώσεις οι δρπάτες έσπανσα τα ΑΤΜ και πέταξαν μολότωφ στο εσωτερικλο τωνκαταστημάτων.  Στο Χαιδάρι έιχαμε δύο προσαγωγές, όμως οι προσαχθέντες αφεθηκαν ελευθεροι.

 

Ζημιές σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας

Ζημιές σε καταστήματα που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι έσπασαν τις προθήκες περισσοτέρων από 10 καταστημάτων στους πεζόδρομους της οδού Αγίου Νικολάου και της οδού Ρήγα Φεραίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08