search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:51
MENU CLOSE

Αυγενάκης: Ο Ελληνικός λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα

19.05.2019 08:37
Αυγενάκης: Ο Ελληνικός λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα - Media

 

“Είμαστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός λαός θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα αποδοκιμασίας στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνησή του”, τονίζει μεταξύ άλλων ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του στην ημερήσια εφημερίδα “Γνώμη” της Πάτρας. 

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης επεσήμανε ότι “μέλημα της ΝΔ, προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι κάθε πολίτης, σε κάθε γωνιά στης Ελλάδας, να γνωρίσει το πρόγραμμά μας, να γνωρίσει και να ακούσει τις προτάσεις μας και τα επιχειρήματά μας, και εμείς με την σειρά μας να αφουγκραστούμε τις δικές του ανησυχίες για το σήμερα, για το αύριο.”

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, “ο προγραμματικός μας λόγος γίνεται διάλογος με όλη την Ελλάδα, σε όλη την Ελλάδα.”

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Λευτέρης Αυγενάκης είπε ότι “αυτό που τρομάζει τον κ. Τσίπρα είναι ότι καμία περιφέρεια δεν θα κερδηθεί από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ”, ενώ αναφερόμενος στον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “στο πρόσωπό του βλέπουμε ένα νέο και δημιουργικό άνθρωπο με όραμα και σχέδιο που μπορεί να ξεκλειδώσει την αναπτυξιακή δυναμική που χρειάζεται η Δυτική Ελλάδα.”

Όσον αφορά την Δυτική Ελλάδα, επεσήμανε ότι “πιστεύουμε πραγματικά στις δυνατότητες της περιοχής και στον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην Ελλάδα της προόδου και της ανάπτυξης”. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:50