search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Eurovision 2019: Αυτή είναι η τηλεθέαση του τελικού

19.05.2019 09:07
Eurovision 2019: Αυτή είναι η τηλεθέαση του τελικού  - Media

 

Η Ολλανδία ήταν η χώρα που νίκησε στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το 4ωρο show τραγουδιού καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Το γεγονός ότι στον τελικό συμμετείχε τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος αύξησε το ενδιαφέρον του κοινού, σε μια βραδιά άλλωστε που οι επιλογές των τηλεθεατών ήταν ελάχιστες.

Η μεγάλη βραδιά μεταδόθηκε από την ΕΡΤ 2 και από την ΕΡΤ HD κι έτσι το κοινό μοιράστηκε στα δύο κανάλια. Σημείωσαν πάντως και τα δύο εξαιρετικές επιδόσεις.

Σύμφωνα με το dailymedia.gr, στην πρώτη θέση η ΕΡΤ 2 που σημείωσε 32,8% στο γενικό σύνολο.

Την ίδια στιγμή το κανάλι υψηλής ευκρίνειας της δημόσιας τηλεόρασης σημείωσε 18,1% στο γενικό σύνολο. Μαζί τα δύο κανάλια έφτασαν το 50,9% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο.

Τα νούμερα ήταν ακόμη καλύτερα στο δυναμικό κοινό. Η ΕΡΤ 2 σημείωσε 33,2% τηλεθέαση και η ΕΡΤ HD 20%. Μαζί και τα δύο κανάλια σημείωσαν 53,2% στο δυναμικό κοινό. Την στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή η τηλεθέαση έφτασε το 66,8% σύμφωνα με στοιχεία της Nielsen. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα υπόλοιπα κανάλια την ώρα μετάδοσης του τελικού δεν έπιασαν διψήφια ποσοστά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:52