09/12/2019 23:19:06

Μπακογιάννης: Οι δημότες δεν αντέχουν άλλο την παρακμή της πόλης

Μπακογιάννης: Οι δημότες δεν αντέχουν άλλο την παρακμή της πόλης - Media

 

«Αν οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες μας κάνουν την τιμή, είμαστε έτοιμοι την 1η Σεπτεμβρίου να αρχίσει άμεσα η εφαρμογή ενός σχεδίου που μπορεί να δώσει εμφανή αποτελέσματα σε όλους τους κρίσιμους τομείς, μεταξύ αυτών, στον φωτισμό και στην καθαριότητα, που είναι απόλυτες προϋποθέσεις για μια ασφαλή πόλη». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην «Καθημερινή».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων «σας το λέω με τόση αυτοπεποίθηση γιατί αφενός, το σχέδιο μας είναι μελετημένο και κοστολογημένο μέχρι κεραίας και αφετέρου, 10 χρόνια τώρα στην αυτοδιοίκηση, έχουμε μάθει να δίνουμε αποτελέσματα, αποφεύγοντας και τις γραφειοκρατικές κακοτοπιές και τις ιδεολογικές αυτοπαγιδεύσεις». Και προσθέτει: «Οφείλουμε να είμαστε έντιμοι απέναντι στους δημότες που δεν αντέχουν άλλο την παρακμή αυτής της πόλης».

Απαντώντας στο ερώτημα με ποιους θα συνεργαστεί μετεκλογικά και ποια είναι η «κόκκινη γραμμή» ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκαθαρίζει : «"Κόκκινη γραμμή" είναι η πίστη στη Δημοκρατία, στις αρχές της και στις αξίες της.  H κρίση έχει αφήσει στην Αθήνα δουλείες από τις οποίες πρέπει να απαλλαγούμε και πληγές που πρέπει να θεραπεύσουμε. Η τοξικότητα τρέφεται από την παρελθοντολογία και οδηγεί στον διχασμό και στα αδιέξοδα. Γι' αυτό σήμερα, περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια, οφείλουμε όλοι να μιλάμε θετικά για το αύριο, να προτάξουμε όσα μας ενώνουν με έναν νέο πολιτικό πολιτισμό. Με συνεργασία με οποιαδήποτε δημοκρατική δύναμη».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.