search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:54
MENU CLOSE

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Στην Ευρωβουλή θα θέσουμε το θέμα της κατάλυσης της Δημοκρατίας

19.05.2019 10:15
Ζ. Κωνσταντοπούλου: Στην Ευρωβουλή θα θέσουμε το θέμα της κατάλυσης της Δημοκρατίας - Media

 

«Οι ευρωεκλογές δεν είναι ούτε δημοψήφισμα ούτε δημοσκόπηση. Είναι η πρώτη ευκαιρία που έχει ο λαός μας, μετά από 4 χρόνια επιβολής του «ναι» από τους δανειστές, δηλαδή τα όργανα της ΕΕ, να αντιδράσει και να στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο ανθρώπους που θα υπερασπιστούν τα δίκαιά του απέναντι στη γραφειοκρατία και τη δεσποτεία των Βρυξελλών», τονίζει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και υποψήφια ευρωβουλευτής, σε συνέντευξή της στη Real Νews.

Η κ. Κωνσταντοπούλου επισημαίνει ότι πρώτη προτεραιότητα του κόμματός της εφόσον εκλέξει εκπρόσωπό της στο ευρωκοινοβούλιο θα είναι «να θέσουμε το θέμα της κατάλυσης της δημοκρατίας στη χώρα μας, με την επιβολή των μνημονίων αλλά και της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Αναφερόμενη στα μέτρα ελάφρυνσης που ανακοίνωσε πρόσφατα ο πρωθυπουργός, κάνει λόγο για «προσβολή της νοημοσύνης και της αξιοπρέπειας των Ελλήνων», οι οποίοι όπως συμπληρώνει «έχουν περηφάνια και δεν εξαγοράζονται με αυτά τα φιλοδωρήματα, ούτε ξεχνούν».-

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:52