search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:36
MENU CLOSE

Open: Τα χαμόγελα του Ιβάν Σαββίδη για τη Σίσσυ Χρηστίδου

19.05.2019 11:12
Open: Τα χαμόγελα του Ιβάν Σαββίδη για τη Σίσσυ Χρηστίδου - Media

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου και το «Έλα Χαμογέλα» είναι ένα από τα δυνατά όπλα του Open στη μάχη της τηλεθέασης.

Ο Ιβάν Σαββίδης εκτιμά ιδιαίτερα την παρουσιάστρια και γι’αυτό μάλιστα είναι ένα από τα πρόσωπα που ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να συνεχίσουν στο κανάλι του και την επόμενη χρονιά.

Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου, η πρωινή εκπομπή του Open δεν βγήκε στον αέρα και αυτό γίνεται για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Αυτός είναι ότι αύριο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Ποντίων, ο σταθμός θα προβάλει ειδικό αφιέρωμα με την Αμαλία Κάντζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή.

Η συγκεκριμένη θεματική του Open αποτελεί προσωπική επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Πόντο και έχει ιδιαίτερη ευαισθησία για την πτυχή αυτή της ιστορίας των Ποντίων. Εδώ και ένα μήνα, στο πρόγραμμα του καναλιού σε καθημερινή βάση το αφιέρωμα ρίχνει φως σε αυτή την περίοδο της ιστορίας, αναδεικνύοντας παράλληλα τον πολιτισμό και την παράδοση του ποντιακού ελληνισμού.

Όπως δήλωσε η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου στη σημερινή εκπομπή: «Αύριο δεν θα είμαστε μαζί σας, δεν θα έχουμε εκπομπή. Θα είμαστε μαζί μας όμως το επόμενο Σάββατο. Αυτό γιατί όπως έχετε δει, έχουμε μια έκτακτη εκπομπή με την Αμαλία Κάντζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή για τα 100 χρόνια μνήμης από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Όπως θα είδατε ήταν αφιερωμένο σε αυτό και οι προηγούμενες ημέρες. Έτσι και εμείς θα τιμήσουμε αυτή τη μέρα και το κανάλι μας».

Η τηλεθέαση του «Έλα Χαμογέλα» το Σάββατο 18/5

Τι τηλεθέαση έκανε όμως το «Έλα Χαμογέλα» το Σάββατο 18/5;

Η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έκανε μέσο όρο τηλεθέασης στο νεανικό κοινό 11,6% και 10,6% στο γενικό κοινό.

Αναλυτικά, τα τέταρτα:

Νεανικό κοινό

«Έλα Χαμογέλα» 13,7% – 13,2% – 12,8% – 9,4% – 10,3% – 10,4%

Γενικό Κοινό

«Έλα Χαμογέλα» 10.8% – 10.7% – 11,9% – 9,5% – 8,8% – 8,7%

Πηγή: neaselida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:32