12/12/2019 15:55:47

Η αποκάλυψη του Καλλίρη για τη Σκλήβα που άφησε άφωνη την Γερμανού

Η αποκάλυψη του Καλλίρη για τη Σκλήβα που άφησε άφωνη την Γερμανού  - Media

 

Ο Θάνος Καλλίρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, μια μέρα μετά τη διεξαγωγή της Eurovision. 

Η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του Alpha τον γνωρίζει πολύ καλά, αφού υπήρξαν ζευγάρι για αρκετά χρόνια και μεταξύ τους υπάρχει χημεία.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, έδειξαν video clips του Θάνου Καλλίρη με «καυτά» φιλιά.

Τότε, ο τραγουδιστής έκανε μια αποκάλυψη για τα γυρίσματα του video clip του τραγούδιου «Κάποιο καλοκαίρι». 

Ο Θάνος Καλλίρης είπε πώς στο video clip έπαιξε ένα μοντέλο από τον Καναδά. Αρχικά, όπως είπε, «είχαν επιλέξει ένα μοντέλο από την Ελλάδα, αλλά επειδή ήταν 17 χρονών σκέφτηκαν ότι μπορεί να μην την άφηναν οι γονείς της».

Ένα χρόνο μετά, το μοντέλο τον συναντάει στην Κρήτη και του λέει για το παράπονό της που τελικά δεν την επέλεξαν για το κλιπ. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πώς το μοντέλο αυτό ήταν η Ειρήνη Σκλήβα. 

Η Ναταλία Γερμανού έμεινε άφωνη στην αποκάλυψη του ονόματος.  Στη συνέχεια είπε πώς καλύτερα που δεν την επέλεξαν γιατί στο τέλος ο Καλλίρης θα την είχε παντρευτεί και εκείνη θα την έδιωχνε από το σπίτι μια ώρα νωρίτερα. 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.