search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Το μυστικό του Game of Thrones: Οι δύο πρωταγωνιστές που δεν βρέθηκαν ποτέ μαζί στην ίδια σκηνή (Photo)

19.05.2019 15:32
Έκπληξη οι πολλές υποψηφιότητες στα Emmy του «Game of Thrones» - Media

 

Αν και οι ιστορίες τους θα τους επέτρεπαν να συναντηθούν ή τέλος πάντων να μοιραστούν κάποια σκηνή, οι δύο πρωταγωνιστικοί χαρακτήρες στο Game of Thrones δεν συναντήθηκαν ποτέ στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς και πίσω από την… απόστασή του κρύβεται ένα μυστικό.

Ο λόγος για την Λίνα Χίντι που υποδύεται την Σέρσι Λάνιστερ και τον Τζερόμ Φλιν που παίζει τον Μπρον, τον συμπαθή αλλά και αμείλικτο μισθοφόρο που τέθηκε στην υπηρεσία της.

Το πρόβλημα; Η Χίντι και ο Φλιν είχαν υπάρξει στο παρελθόν ζευγάρι και είχαν συμπρωταγωνιστήσει σε μια σειρά στη δεκαετία του 1990.

Ωστόσο, η σχέση τους τελείωσε με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο και η Χίντι έθεσε ως όρο να μη μοιραστεί καμία σκηνή στη σειρά μαζί με τον Φλιν στο Game of Thrones, καθώς, όπως αναφέρει γνωστός τους «τρέφει αληθινό μίσος για αυτόν».

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας ολοκληρώνεται ο όγδοος και τελευταίος κύκλος της σειράς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:06