search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:43
MENU CLOSE

Ένας νεκρός και εξήντα τραυματίες σε τροχαίο, στη Γερμανία

20.05.2019 05:13
Ένας νεκρός και εξήντα τραυματίες σε τροχαίο, στη Γερμανία - Media

 

Τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο είχε αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι 60 και πλέον, επτά εξ αυτών σοβαρά, κοντά στη Λειψία (ανατολική Γερμανία) χθες Κυριακή, ανακοίνωσε η αστυνομία.  Το δυστύχημα έγινε αργά το απόγευμα στον αυτοκινητόδρομο A9, κοντά στη Λειψία, και τα αίτιά του είναι άγνωστα μέχρι στιγμής, ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και πάνω από 60 τραυματίστηκαν, οι επτά σοβαρά, πρόσθεσε.

Φωτογραφίες εικονίζουν το λεωφορείο, πεσμένο στη μια πλευρά, με την καμπίνα του να έχει διαπεραστεί από τμήμα μεταλλικού διαχωριστικού κιγκλιδώματος.  Πολλά ελικόπτερα έσπευσαν στο σημείο για να διακομίσουν τραυματίες σε νοσοκομεία. Το λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν 74 άνθρωποι, εκτελούσε δρομολόγιο από το Βερολίνο στο Μόναχο. Ανήκε στη γερμανική εταιρεία Flixbus, που προσφέρει δρομολόγια μεγάλων αποστάσεων σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:43