search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:04
MENU CLOSE

Σε αδιάκοπη κατρακύλα ο Τύπος

20.05.2019 06:26
Αυτά είναι τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων - Media

 

Οι κυκλοφορίες των εφημερίδων όσο πάνε και χαμηλώνουν. Διαβάζουμε ότι αυτές που δημοσιεύονται είναι μεν χαμηλές, αλλά στην πραγματικότητα είναι χαμηλότερες καθώς ορισμένες είναι ψεύτικες! Το συγκρότημα Φιλιππάκη ενημέρωσε (κι αυτό) ότι οι κυκλοφορίες των εφημερίδων Δημοκρατία, Espresso, Live Sport δεν θα δημοσιεύονται πλέον σε  μια προσπάθεια να αντισταθεί στον αθέμιτο ανταγωνισμό με τις «πειραγμένες» κυκλοφορίες. Από καιρό το ίδιο συγκρότημα είχε διακόψει την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της Εστίας

Γενικά, ο Τύπος βρίσκεται σε αδιάκοπη κατρακύλα. Απελπισία! Ο Τύπος φθίνει. Αυτή η αθεράπευτη φθίση, έδωσε λαβή για να γραφτεί το άρθρο του Διονύση Βραϊμάκη στο harddog  σχετικά με την άρρωστη κατάσταση που δεν φαίνεται να είναι ανατάξιμη, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον κλάδο των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των επιχειρήσεων Τύπου. 

Πηγή: zoornalistas.com

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:03