24/01/2020 03:33:49

Παρασκήνιο στο Δήμο Αμαρουσίου: Ο Πατούλης στηρίζει τρεις υποψηφίους δημάρχους

Παρασκήνιο στο Δήμο Αμαρουσίου: Ο Πατούλης στηρίζει τρεις υποψηφίους δημάρχους  - Media

 

Έκπληξη προκάλεσε στις τάξεις της ΝΔ το γεγονός ότι  ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής του κόμματος, Γιώργος Πατούλης ενώ εκφράζει τη δημόσια στήριξή του στον επίσημο υποψήφιο του κόμματος για το δήμο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, η συζυγός του, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη να μετέχει σε άλλον εκλογικό συνδυασμό, αυτόν που συγκρότησε ο Δημοτικός Σύμβουλος του συνδιασμού του, Επαμεινώνδας Γαρδέλης. 

Με τη σειρά της, η σύζυγός του, προώθησε τις φίλες της, Γεωργία Δαμάσκου και Κυριακή Κανάρη-Ντάλλη στο τοπικό ψηφοδέλτιο του Γιώργου Καραμέρου.  Ο οποίος είναι πολιτικός αντίπαλος της ΝΔ, αφού έως πρότινος κατείχε τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Αττικής με τον εκλογικό συνδυασμό της Ρένας Δούρου! Αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά με την έντονη φημολογία ότι το «πακέτο» της κολιγιάς περιλαμβάνει αλληλοϋποστήριξη μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και δήμου Αμαρουσίου, που καταλήγουμε; 

Στο σενάριο που θέλει, τη «δεύτερη Κυριακή», η Ρένα Δούρου να στηρίζει στην Περιφέρεια τον Νεοδημοκράτη Γιώργο Πατούλη έναντι του Γιάννη Σγουρού και, σε αντάλλαγμα, ο Πατούλης, μέσω της συζύγου και των άλλων υποστηρικτών του στο δήμο Αμαρουσίου, θα στηρίξει για δήμαρχο τον ΣΥΡΙΖΑίο, Καραμέρο! Και να θέλαμε να το δούμε διαφορετικά, δεν μας το επιτρέπουν τα γεγονότα. 

Το Δημαρχείο στο Μαρούσι, στο οποίο τυπικά και ουσιαστικά εξακολουθεί να ελέγχει ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Πατούλης, λέγεται ότι έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο του συνδυασμού τού Επαμεινώνδα Γαρδέλη, «Μαρούσι Μπορείς, Το Μέλλον στα χέρια σου».

Καταχρηστικά, μάλιστα, σε πλήρη αντιδιαστολή με κάθε έννοια προστασίας των προσωπικών δεδομένων και πολιτικής δεοντολογίας, χρησιμοποιούνται οι υποδομές του δήμου (τηλεφωνικό κέντρο), αλλά και τα στοιχεία δημοτών (τηλεφωνικοί αριθμοί) για αποστολή προεκλογικών μηνυμάτων, Πασχαλινών ευχών και προφορικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις!

Επιπλέον, στους διαδρόμους του Δημαρχιακού Μεγάρου έχουν στοιβαχτεί εκατοντάδες γλαστράκια με λουλούδια, στα οποία υπάρχει αυτοκόλλητο με την επωνυμία του συνδυασμού «Μαρούσι Μπορείς, Το Μέλλον στα χέρια σου» και μοιράζονται δωρεάν από τον εκλογικό μηχανισμό των Επαμεινώνδα Γαρδέλη και Μαρίνας Σταυράκη-Πατούλη στους πολίτες που πηγαίνουν για καθημερινές συναλλαγές! 

Άντε έπειτα απ’ όλα αυτά, να μην απογοητεύεται ο κόσμος της ΝΔ και να συνεχίσει να «βάζει πλάτη» στις ακόμη πιο δύσκολες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Διότι, καλές μεν οι ιδιοτελείς προσωπικές φιλοδοξίες του κάθε προβεβλημένου στελέχους και οι εκλογικές νίκες, αλλά όταν αυτά επιτυγχάνονται κατά παράβαση των πολιτικών αρχών και αξιών της παράταξης, τι να τα κάνεις; 

Δεν μπορεί, από τη μία, ο πρόεδρος της ΝΔ να διακηρύσσει την αρχή της «αξιοπιστίας» και να υποστηρίζει ότι το κόμμα του μιλάει «τη γλώσσα της αλήθειας», ενώ, από την άλλη, στελέχη που ζητούν τη στήριξη της κομματικής βάσης, να επιδίδονται σε πολιτικές μπαγαποντιές, άλλα να λένε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και άλλα να κάνουν στο παρασκήνιο. 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.