19/01/2021 17:03:41

Απίστευτο περιστατικό: Οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου και εξερράγη το κεφάλι της (Σκληρό video)

Απίστευτο περιστατικό: Οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου και εξερράγη το κεφάλι της (Σκληρό video) - Media

 

Ναι καλά διαβάσατε. Την ώρα που οι γιατροί της έκαναν πλύση στομάχου το κεφάλι της εξερράγη. Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Αλιγκάρ της Ινδίας. Μια γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα εκεί επειδή είχε πιει μεγάλη ποσότητα από άγνωστο δηλητήριο.

Η κατάσταση της έχριζε άμεση πλύση στομάχου. Είχε ήδη πέσει σε κώμα. Όμως οι γιατροί του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης έκαναν ένα λάθος. Μόλις έβαλαν το σωλήνα αναρρόφησης στον οισοφάγο της 40χρονης της χορήγησαν και την απαραίτητη ποσότητα αλατούχου διαλύματος.

Αυτό το έκαναν χωρίς να γνωρίζουν τι δηλητήριο είχε καταναλώσει. Και το δηλητήριο που είχε καταναλώσει έκανε αμέσως αντίδραση με το αλατούχο διάλυμα. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από τη μύτη, το στόμα και τα αυτιά της και σχεδόν αμέσως το κεφάλι της εξερράγη.

«Εγινε έκρηξη μέσα στο σώμα της και στο κεφάλι. Από το στόμα της έβγαιναν φλόγες μαζί με καπνό. Δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Εχουμε στείλει όλα τα δείγματα για ανάλυση για να διαπιστωθουν ποιες χημικές ουσίες αντέδρασαν και έγινε η έκρηξη» ανέφερε ο επικεφαλής γιατρός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.