search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33
MENU CLOSE

Ο Πολιτισμός και η Ιστορία συναντούν την Αλληλεγγύη – Ομιλία Μαρίας Ευθυμίου για τη στήριξη της ΠΝΟΗΣ

20.05.2019 12:52
Ο Πολιτισμός και η Ιστορία συναντούν την Αλληλεγγύη - Ομιλία Μαρίας Ευθυμίου για τη στήριξη της ΠΝΟΗΣ - Media

 

Ο πολιτισμός και η ιστορία «αγκαλιάζουν» παιδιά σε ανάγκη.  Η  ΠΝΟΗ-Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού  διοργανώνουν ομιλία με την κα. Μαρία Ευθυμίου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ιστορίας στο ΕΚΠΑ η οποία θα μιλήσει για τα «Τα ισχυρά σημεία του Ελληνισμού κατά τη διάρκεια των 4.000 χρόνων της καταγεγραμμένης ιστορίας του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, Πλ. Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα. 

Η ομιλία έχει ως στόχο της στήριξη του σωματείου «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» μέλος της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Τιμές εισιτηρίων:

Α΄ΖΩΝΗ 25€, Β΄ΖΩΝΗ 20€ & 10€ (εξώστης/φοιτητικά).

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: 210 7486801-2.


Λίγα λόγια για το σωματείο ΠΝΟΗ

Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» ιδρύθηκε το 1991 από παιδιάτρους, γονείς και φίλους εθελοντές. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών (ΜΕΘ) και Νεογνών (ΜΕΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παίδων (ΜΑΦ) στα Κρατικά Νοσοκομεία. Επίσης, στηρίζει ηθικά και υλικά τους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στις εντατικές μονάδες, συμβάλει την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων, προσφέρει παροχή βασικών γνώσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό και δραστηριοποιείται στην δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παιδιών στα Κρατικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας.

Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και έσοδα από εκδηλώσεις. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 4.000 παιδιά έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών.

Διεύθυνση: Μιχαλακοπούλου 159, Αθήνα 115 27

Τηλ: 210 7486801, Fax: 210 7486803

E-mail: [email protected]

Website: http://www.pnoe.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:33