09/12/2019 23:15:24

Η πρώτη αντίδραση Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μην τολμήσετε!»

Η πρώτη αντίδραση Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Μην τολμήσετε!»  - Media

 

Κάθετος στη θέση ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να υποβιβαστεί- προειδοποιώντας παράλληλα ότι ο Παναθηναϊκός θ’ αντιδράσει δυναμικά σε αντίθετη περίπτωση- εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τη θέση του Παναθηναϊκού, όσον αφορά στις συνέπειες που πρέπει να έχει για τον Ολυμπιακό η απόφαση να μην κατέβει στο ντέρμπι των πλέι-οφ, ξεκαθάρισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

«Εδώ έπρεπε να έχει 20.000 κόσμο και να δούμε έναν ωραίο αγώνα. Από την άλλη όμως, υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί. Το μπάσκετ δεν μπορούμε να το κάνουμε ποδόσφαιρο. Εκεί γίνονται εγκλήματα και υπάρχει ατιμωρησία. Στο μπάσκετ υπάρχουν νόμοι και κανονισμοί», ανέφερε αρχικά ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Και σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κανονισμός προβλέπει υποβιβασμό για τους Πειραιώτες στην Α2, συμπλήρωσε: «Όταν κάποιος καταστρατηγεί τους νόμους, πρέπει να υπόκειται τις συνέπειες. Ελπίζω να μη βρεθεί κάποιος που θα προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό, διότι θα μας βρει απέναντί του».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.