search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 04:29
MENU CLOSE

Ο εραστής της βίαζε μπροστά στα μάτια της την 3χρονη κορούλα της, τη χτυπούσε μέχρι θανάτου και εκείνη κοίταζε απαθέστατη

21.05.2019 07:53
Πατέρας γίνεται «ελεύθερος σκοπευτής» και δολοφονεί δυο κοπέλες στο δρόμο – Είπε ότι το έκανε επειδή ήταν θύμα μπούλινγκ ως έφηβος - Media

 

Η Τζανίγια Αρμάνι Μπρούκς, ήταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι που δυστυχώς είχε μια μητέρα που δεν άξιζε να είναι μητέρα της. Η Τζανίγια πέθανε βιασμένη και χτυπημένη ανελέητα από τα χτυπήματα του εραστή της μητέρας της όταν εκείνη, η 19χρονη Κρύσταλ καθόταν απαθέστατη και παρακολουθούσε.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην Ατλάντα της Τζόρτζια. Ο 20χρονος Γκρέκορι Πάρκερ και η 19χρονη Κρύσταλ Μπρούκς έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται με βαρύτατες κατηγορίες που ξεκινούν από παραμέληση ανηλίκου, μέχρι βιασμό και δολοφονία ανηλίκου από πρόθεση, καθώς και συνέργεια.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουγαν τα κλάματα και τις κραυγές του τρίχρονου κοριστσιού. Το παιδάκι μέσα στα αίματα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε διασωληνομένο επί μια εβδομάδα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε όμως. Πέθανε από τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και από εσωτερική αιμορραγία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30