16/01/2019 07:11:24
5.10.2009

Ευτράπελα από την κάλπη...

Εκλογική μάχη που ολοκληρώθηκε, -όπου το κλίμα το σήκωνε- με χορούς και συνθήματα, τσάμικα και καλαματιανά, dedate μιας αρχηγικής εξάδας και μιας πρωθυπουργικής δυάδας, δεν θα μπορούσε να μην έχει και τα ευτράπελα της.

Ένας σαρανταεπτάχρονος, έχοντας σώας τας φρένας πήγε το πρωί να ψηφίσει στο 2ο εκλογικό τμήμα Αγρινίου. Πήρε τα ψηφοδέλτια στα χέρια του, έβαλε,άγνωστο τι μέσα στον φάκελο και τον έριξε στην σχισμή της κάλπης. Όμως, ώς άλλη Ρένα Βλαχοπούλου θυμήθηκε, πως κάτι είχε κάνει λάθος και γύρισε πίσω ζητώντας από τον άμοιρο τον δικαστικό αντιπρόσωπο να του δώσει... την ψήφο του.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος φυσικά αρνήθηκεκαι τότε ο επιπόλαιος ψηφοφόρος άρχισε να χτυπά και να κλωτσά την κάλπη. Ε, τι άλλο θέλει η αστυνομία για να επέμβει. Τον μπουζούριασαν λοιπόν τα όργανα, μέχρι να ησυχάσει.

Κατ΄ 'αλλα στο Καρπενήσι στο 67ο και 108ο εκλογικό τμήμα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι πλακώθηκαν από το πάπλωμα και άργησαν να αναλάβουν καθήκοντα τους, ενώ στο 332ο εκλογικό τμήμα στην Ηλεία ο δικαστικός αντιπρόσωπος κλείδωσε τον εκλογικό σάκο μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τα κλειδιά του.
΄
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θάχουμε και άλλα ευτράπελα όμως γενικά η εκλογική διαδικασία βαδίζει το μονοπάτι της ήσυχης και εύρυθμης πορείας της. Αμήν!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.