search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:38
MENU CLOSE

Σπίρτζης: Είμαι σίγουρος ότι τα ταξί έχουν γίνει εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ

21.05.2019 11:05
Σπίρτζης: Είμαι σίγουρος ότι τα ταξί έχουν γίνει εκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ - Media

 

Σίγουρος ότι οι οδηγοί ταξί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα που απηύθυνε στους ταξιτζήδες πριν από λίγες ημέρες να κάνουν τα οχήματά τους προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη με τη νεα επιβατική αμαξοστοιχία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο υπουργός Μεταφορών ρωτήθηκε για τη δήλωσή του αυτή και απάντησε χαρακτηριστικά:

«Δεν χρειάζεται να δω αν τα έχουν κάνει προεκλογικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, είμαι σίγουρος ότι τα έχουν κάνει γιατί κάποιοι φρόντιζαν οι αυτοκινητιστές να είναι όμηροι συγκεκριμένων πολυεθνικών που δεν πλήρωναν ούτε ένα ευρώ στη χώρα μας».

Παράλληλα ο Χρήστος Σπίρτζης επιχείρησε να κάνει διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις φωτογραφίες με τον ίδιο να είναι σε βαγόνι του Μετρό Θεσσαλονίκης μαζί με την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου και τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά στα «αποκαλυπτήρια του πρώτου συρμού» που έγιναν την περασμένη Πέμπτη ως προεκλογική φιέστα

«Γελάω με τις ανοησίες που γράφονται σε σχέση με τους συρμούς του μετρό. Οι συρμοί του μετρό ήρθαν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Ηρθαν για να συναρμολογηθουν στο αμαξοστάσιο. Δεν έχουν μπει ψεύτικες ράγες . Ειναι έτοιμοι κι άλλοι σταθμοί του μετρο.

Καταλαβαίνουμε τον πόνο των παρατάξεων της “τρύπας”, από το έργο υποδομής που ολοκληρώνεται, αλλά καλό θα ειναι να συνειδητοποιήσουν ότι οι υποδομές και στους σιδηρόδρομους και στους αυτοκινητόδρομους και στο μετρο Θεσσαλονίκης τελείωσαν απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Στους νέους σταθμούς του Μετρό δεν θα κάνουμε εγκαίνια όπως δεν κάναμε εγκαίνια ούτε στον προηγούμενο ούτε στον συρμό που ήρθε αλλά είμαστε σε θέση να χαιρόμαστε μαζί με τους πολίτες της Θεσσαλονίκης τα διάφορα στάδια που ολοκληρώνονται για το Μετρό» δήλωσε την Τρίτη ο Χρήστος Σπίρτζης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:36