search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23
MENU CLOSE

Πολάκης κατά πάντων: Ανάρτηση-«φωτιά» για δώρα, συγκεντρώσεις και διαγνωστικά κέντρα

21.05.2019 13:03
Ανάρτηση Πολάκη μετά τη συνάντηση με Τζανακόπουλο-Γεροβασίλη: «Όλα πρίμα» - Media

 

Τους… πάντες και τα πάντα έβαλε στο στόχαστρό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με μια… εφ’ όλης της ύλης ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία «πυροβολεί» τα ΜΜΕ, αλλά και τους ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων που προχωρούν σε κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμενα, ο κ. Πολάκης έγραψε:

Η αντιπολίτευση και τα συστημικά ΜΜΕ μαζι με κάποιους οικονομικούς “πυλώνες” του συστήματος, βλέποντας την ΤΕΡΑΣΤΙΑ δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ εχουν πάθει παράκρουση:
 
1) Διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις για αποφαση του ΣτΕ και τα δώρα των δημοσιων υπαλλήλων, αμεσως μολις ο Αλεξης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για δώρο Χριστουγέννων με βάση την εξέλιξη των μεγεθών της οικονομίας. Οργιλη διάψευση απο το ΣτΕ.
 
2) Παρουσιάζουν φωτογραφίες απο την πλατεία του Αγρινιου το απόγευμα ,πριν μαζευτεί ο κόσμος και λενε για “μισοάδεια πλατεία που μίλησε ο Τσιπρας”, κολλώντας και απο δίπλα μια “δημοσκόπηση ” με 6,5 % διαφορα!!! (πάνε τα 15αρια και τα 12άρια βεβαια…)
 
3) Καποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο πριν τις εκλογές (οταν η δουλειά θα ειναι ετσι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ…
 
Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!
 
Ολα τα σφυριά του συστήματος χτυπάνε ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ…. Ο λαός ΕΧΕΙ αποφασισει: ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ…
 
Κυριακή Κοντη γιορτή…. Κρατείστε τα πρωτοσέλιδα και τις δημοσκοπηςεις να τα δούμε παρέα τη Δευτέρα….
 
ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς: μην παίζετε το παιχνιδι της αντιπολίτευσης, άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19… και το ξέρετε…»
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:23