search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:05
MENU CLOSE

Ο Τζόνι Ντεπ αντεπιτίθεται: Ορίστε πώς με κακοποιούσε η Άμπερ Χερντ (Photos, σκληρές εικόνες)

21.05.2019 17:28
Τζόνι Ντεπ: Δεν είμαι τέρας... - Media
 
Ντοκουμέντα που υποτίθεται ότι αποδεικνύουν ότι ο ίδιος έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας και ότι δεν ήταν ο θύτης, όπως τον κατηγορεί η πρώην σύζυγός του, Άμπερ Χερντ, έδωσε στη δημοσιότητα ο Τζόνι Ντεπ.
 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το άρθρο της στη Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018 όπου περιέγραφε τον εαυτό της ως “δημόσιο πρόσωπο που έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία”. Ο Τζόνι Ντεπ απάντησε με αγωγή και διεκδικεί αποζημίωση 50 εκατ. δολάρια για συκοφαντική δυσφήμηση.
 
Χαρακτηρίζει τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ εναντίον του για ενδοοικογενειακή βία “ψέματα” και ότι δημιούργησε τους υποτιθέμενους μώλωπες με μακιγιάζ για να πείσει το δικαστήριο. Διαψεύδει οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του και ισχυρίζεται ότι έχει έγγραφα, μαρτυρίες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν τα ψέματα της τέως συζύγου του.
“Αρνούμαι κατηγορηματικώς τις κατηγορίες της κυρίας Χερντ τις οποίες διατυπώνει από τον Μάιο του 2016 όταν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και κέρδισε εντολή με περιοριστικούς όρους εναντίον μου έχοντας μώλωπες που είχε δημιουργήσει με μακιγιάζ και τους οποίους μάρτυρες και υλικό από κάμερες ασφαλείας επιβεβαιώνουν ότι δεν τους είχε καμία ημέρα από την προηγούμενη εβδομάδα” επισημαίνεται στο έγγραφο της μήνυσης.
 
“Θα συνεχίσω να τις αρνούμαι για το υπόλοιπο της ζωής μου. Ποτέ δεν κακοποίησα την κυρία Χερντ ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα” επιμένει ο Ντεπ. Οι συνήγοροι του σταρ αναφέρουν ότι έχουν αναρίθμητες αποδείξεις όπου η Χερντ εμφανίζεται να μην φέρει κανένα εμφανές σημάδι, αποτέλεσμα κακοποίησης μετά τον υποτιθέμενο ξυλοδαρμό τους τον Μάιο του 2016.
Η πλευρά του Ντεπ αναφέρει ότι οι ισχυρισμοί της Χερντ αμφισβητήθηκαν παντελώς από δύο αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, από ολόκληρη σειρά μαρτύρων και 87 βίντεο από κάμερες ασφαλείας που αποκτήθηκαν πρόσφατα. 
 
Η ίδια η Χερντ είπε ότι την είχε χτυπήσει επανειλημμένα και πολύ άσχημα ενώ ισχυριζόταν ότι τον χτύπησε για να προστατεύσει τη μικρότερη αδερφή της. Ωστόσο, ο Ντεπ επιμένει ότι δεν άπλωσε ποτέ χέρι πάνω της, ενώ αντιθέτως η μόνη πραγματική και τεκμηριωμένη ενδοοικογενειακή βία ασκήθηκε εναντίον του. Ήταν ο θύτης και ήμουν το θύμα, τονίζει ο Ντεπ.
“Ανακάτευε συνταγογραφούμενες αμφεταμίνες και μη συνταγογραφούμενα χάπια με αλκοόλ και τότε διέπραττε αναρίθμητες πράξεις βίας εναντίον μου, συχνά μπροστά σε μάρτυρες , ενώ σε κάποιες περιστάσεις μου προκάλεσε σοβαρούς τραυματισμούς. Χτυπούσε, γρονθοκοπούσε και κλωτσούσε. Επίσης επανειλημμένα και συχνά μου πετούσε αντικείμενα στο σώμα και το κεφάλι, όπως μπουκάλια βότκα, κουτάκια αναψυκτικών, κεριά, το κομπιούτερ της τηλεόρασης, ακόμη και κουβάδες με μπογιά, από τα οποία απέκτησα βαριά τραύματα” αναφέρεται στη μήνυσή του.
Στα νομικά έγγραφα περιλαμβάνονται δεκάδες φωτογραφίες από τραύματα που φέρεται να έχει από τη βία της Χερντ από τον Δεκέμβριο του 2015 έως και τον Απρίλιο του 2016. Κατηγορεί επιπλέον την τέως σύζυγό του ότι εκμεταλλεύεται κυνικά το κίνημα των γυναικών #believewomen που προβάλλεται ως μέρος του πολύ σημαντικού κινήματος #metoo.
 
Όσον αφορά για τη φορά που βρήκε περιττώματα στο κρεβάτι του είπε ότι ήταν μια αρρωστημένη φάρσα της Χερντ και των φίλων της εναντίον του και ήταν η αιτία που αποφάσισε να λύσει τον γάμο τους.
 
Πηγή: enikos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24