search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:14
MENU CLOSE

Ρόδος: Κόλαση η ζωή μητέρας δύο ανήλικων παιδιών – Ο αρρωστημένος έρωτας άλλης γυναίκας για τον σύντροφό της

21.05.2019 17:44
Δικηγορικοί Σύλλογοι Ελλάδος: Απαξιωτική η πολιτική αντιπαράθεση για την ηγεσία του Αρείου Πάγου και του ΣτΕ - Media

 

Σε πραγματική κόλαση έχει μετατραπεί η ζωή μιας μητέρας δύο ανήλικων παιδιών λόγω του παράφορου ως και αρρωστημένου έρωτα μιας άλλης γυναίκας για τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, η γυναίκα προσέφυγε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και τα όσα εξιστορεί προκαλούν τουλάχιστον ανατριχίλα. H αιτούσα γνώρισε το έτος 2015 τον σύντροφo της, οδηγό ταξί, με τον οποίο διατηρεί δεσμό μέχρι και σήμερα. Όπως διατείνεται, ένα έτος πριν την γνωριμία του μαζί της, η καθ’ ης σύχναζε σε πιάτσα των ταξί, όπου έπιανε συχνά κουβέντα με τους οδηγούς. Εκδήλωσε, όπως αναφέρει, αμέσως ερωτικό ενδιαφέρον για το πρόσωπο του συντρόφου της και ζήτησε μάλιστα από τρίτους το κινητό του τηλέφωνο. Όταν ο σύντροφός της είπε στους συναδέλφους του πως του στέλνει μηνύματα, τον προέτρεψαν να συνομιλήσει μαζί της και να της στείλει ερωτικές φωτογραφίες του για να γελάσουν. Στο πλαίσιο αυτής της ανάρμοστης πλάκας, για την οποία ο σύντροφός της έχει μετανιώσει πολλές φορές από τότε, της έκλεισε ένα ερωτικό ραντεβού στο οποίο εκείνος δεν πήγε ποτέ.

Από τότε εκείνη, όπως υποστηρίζει η αιτούσα, ξεκίνησε να τον εξυβρίζει παντού, από τους συναδέλφους του μέχρι και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άλλες φορές διέδιδε ότι είχε μαζί του ερωτικό δεσμό και μάλιστα πήγε στο σπίτι της πρώην γυναίκας του συντρόφου του για να τις δείξει τις φωτογραφίες του.

Ο σύντροφός της δεν κινήθηκε νομικά εναντίον της, παρόλο που τον παρακολουθούσε αδιάκοπα, αφενός γιατί πίστευε ότι δεν είναι επικίνδυνη και πως κάποια στιγμή θα σταματούσε και αφετέρου διότι αναγνώριζε το μερίδιο ευθύνης του και ένιωθε άσχημα για την έκταση που πήρε η πλάκα που της είχε κάνει.

Στις 21 Ιανουαρίου του έτους 2019 όμως, όπως περιγράφει, η κατάσταση άρχισε να εκτροχιάζεται καθώς η καθ’ής μετέβη στην οικία του συντρόφου της και χάραξε το ταξί του. Η ίδια την είδε και την σταμάτησε και όπως ισχυρίζεται από τότε ξεκίνησε και η δική της προσωπική κόλαση.

Όπως υποστηρίζει, άρχισε να την εξυβρίζει και να την απειλεί, ενώ θεωρεί ότι ήξερε πληροφορίες για τη ζωή της που δήλωναν ότι τους παρακολουθούσε αμφότερους και μάθαινε για εκείνους.
Μαζί με τον σύντροφό της κατέθεσαν μηνύσεις ενώ πληροφορήθηκαν ότι εις βάρος της υφίστανται κι άλλες καταγγελίες. Υπήρξαν υβριστικές αναρτήσεις εις βάρος της αιτούσας από την καθ’ ης στο facebook ενώ της έστειλε μήνυμα στο Instagram.

Φέρεται να την απείλησε ότι θα προκαλέσει φθορές και στο δικό της αυτοκίνητο ενώ, όπως ισχυρίζεται, προσπάθησε να βρει σε ποιον παιδικό σταθμό πηγαίνουν τα παιδιά της και βρέθηκε έξω από το σχολείο τους φωνάζοντας στις παιδαγωγούς.

Στις 30 Απριλίου 2019, όπως ισχυρίζεται, χάραξε το μηχανάκι της ενώ την 3η Μαΐου ανήρτησε κι άλλο υβριστικό κείμενο στο facebook. Στις 14 Μαΐου 2019, όπως ισχυρίζεται, έκοψε το σωληνάκι της βενζίνης.

Η αιτούσα τονίζει ότι έχει αρχίσει να φοβάται ότι θα της κάνει κακό, θα πειράξει κάποια στιγμή τα φρένα ή θα βρει τα παιδιά της στο σχολείο και θα τα τρομοκρατήσει. Είναι τρομερά απελπισμένη, κλαίει κάθε μέρα και ζει στο φόβο. Η φαντασία της την οδήγησε στο σημείο να ανεβάσει φωτογραφίες της που φαίνεται να έχει αίματα στο πρόσωπό της και να ισχυρίζεται ότι τη χτύπησε ο σύντροφός της και πως του έκανε μήνυση, γεγονότα που ποτέ δε συνέβησαν. Με την αίτηση ζητά να απαγορευθεί προσωρινά στην καθ’ής να προβεί σε οποιαδήποτε προσβολή της προσωπικότητάς της στο μέλλον, να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, να πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων τα δύο ανήλικα τέκνα της και να απειληθεί εναντίον της προσωπική της κράτηση μέχρι ενός έτους σε περίπτωση παραβίασης της εκδοθησομένης αποφάσεως.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:13