search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:09
MENU CLOSE

Η Κατερίνα Ζάγκλα ζωντανά στη σκηνή του Faust (Video | Photo)

22.05.2019 10:21
Η Κατερίνα Ζάγκλα ζωντανά στη σκηνή του Faust (Video | Photo) - Media

 

Η Κατερίνα Ζάγκλα ανεβαίνει για πρώτη φορά και για την τελευταία εμφάνισή της για τη φετινή σεζόν στην σκηνή του Faust, την Τετάρτη 22 Μαΐου

Η νεαρή ερμηνεύτρια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, έχοντας στο ενεργητικό της ζωντανές εμφανίσεις σε σκηνές, αλλά και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως: η Μάγδα Βαρούχα, ο Γιάννης Ζουγανέλης, καθώς και η πρόσφατη συνεργασία της με τον μουσικοσυνθέτη, Χρήστο Παπαδόπουλο.

Την άνοιξη του ‘18 κυκλοφόρησε, μέσω της δισκογραφικής εταιρίας Ogdoo Music Group, το πρώτο single της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς με τίτλο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς», το οποίο επιμελήθηκε σε μουσική και στίχους η Μάγδα Βαρούχα. Την ίδια περίοδο παρουσίασε την πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο “Πράιμ Τάιμ” στη σκηνή του Ίλιον Plus και αργότερα στο Ρυθμό Art Theater. Έπειτα ακολούθησαν συμμετοχές σε φεστιβάλ, καθώς και η δεύτερη παράστασή της με τίτλο “Extravaganza”, η οποία παρουσιάστηκε στη μουσική σκηνή Σφίγγα τον περασμένο Ιανουάριο και λόγω της κυκλοφορίας του δεύτερου single της με τίτλο “Αν η καρδιά” σε μουσική του Παύλου Ρεμπή, στίχους του Σταύρου Ζαχαρία και τη συμμετοχή της Athens Recording Orchestra.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου, η Κατερίνα, με ανανεωμένο ήχο και άκρως ανοιξιάτικη διάθεση, αποχαιρετά τη φετινή σεζόν, παρουσιάζοντας ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια που έχουν συμβάλλει στην καλλιτεχνική της ταυτότητα, του εγχώριου και διεθνούς ρεπερτορίου, σε ευφάνταστα πειραγμένες διασκευές, αλλά και κομμάτια από την προσωπική της δισκογραφία. Την επιμέλεια των ενορχηστρώσεων την έχει αναλάβει ο νεαρός Βαγγέλης Φουντάνας, ο οποίος με μια φρέσκια ματιά μπερδεύει ήχους και ρυθμούς, συνδυάζοντας αρμονικά την Ανατολή με τη Δύση.
*Φυσικά, δεν θα λείπουν από τη σκηνή οι special guests!*

Συντελεστές:
Επιμέλεια Προγράμματος: Βαγγέλης Φουντάνας/ Κατερίνα Ζάγκλα
Ενορχηστρώσεις/ Κιθάρες/: Βαγγέλης Φουντάνας
Βιολί: Τάσος Γουσέτης
Πιάνο/Πλήκτρα/Φωνητικά: Κορίννα Νικολάου
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Τύμπανα: Βαγγέλης Ξυθάλης

Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 5€ [χωρίς ποτό]

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10