search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47
MENU CLOSE

Δίδυμα γέννησε η μπαλαρίνα σύντροφος του Πούτιν – Όργιο φημών για τον πατέρα

22.05.2019 11:05
Πούτιν: Η Ρωσία δεν θέλει να πάει σε πόλεμο με κανέναν - Συνάντηση με Ερντογάν την Πέμπτη - Media

 

Το ερώτημα αν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει και πάλι πατέρας -και μάλιστα, διδύμων- πλανάται στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, μετά την πληροφορία ότι η φερόμενη ως σύντροφός του Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα γέννησε σε καλά φρουρούμενη κλινική στις αρχές του μήνα.

Δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι η 36χρονη αθλήτρια έφερε πράγματι στον κόσμο δίδυμα, ενώ και το Κρεμλίνο δε σχολιάζει ποτέ ό,τι αφορά την προσωπική ζωή της προέδρου.

Πηγή του περιβάλλοντος της Καμπάεβα δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν σχολιάζουμε φήμες».

Η εφημερίδα «Μοskonsky Komsomolets» φιλοξένησε τις αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ολόκληρη η VIP πτέρυγα του τέταρτου ορόφου του Κέντρου Γυναικολογίας και Έρευνας Kulakov έμεινε κλειστή στις αρχές του μήνα για να φιλοξενήσει την Κααμπάεβα, που είναι τώρα βουλευτής. Ωστόσο, η εφημερίδα έσπευσε να κατεβάσει αυτό το ρεπορτάζ από το σάιτ της, εξαφανίζοντας και κάθε ηλεκτρονικό ίχνος.

Ωστόσο, οι φήμες συνεχίστηκαν με το σάιτ dni.ru να έχει τον τίτλο «Η Αλίκη Καμπάεβα γέννησε δίδυμα και εξαφανίστηκε».

Από την πλευρά του ο Σεργκέι Κάνεφ, ερευνητής δημοσιογράφος με πηγές στις μυστικές υπηρεσίες της Ρωσίας, έκανε σχετική ανάρτηση λέγοντας ότι η Καμπάεβα γέννησε δίδυμα αγόρια με καισαρική.

«Το μισό ιατρικό προσωπικό εκδιώχθηκε από τη μονάδα τοκετών» πρόσθεσε, αναφέροντας πηγή που δεν κατονομάζεται. «διάσημος γιατρός από την Ιταλία είχε τον βασικό ρόλο στον τοκετό με τη βοήθεια του ακαδημαϊκού Γενάντι Σουκχίκχ, διευθυντή του ιατρικού κέντρου» προσέθεσε.

Παρά τις φήμες ότι η Καμπάεβα είναι η μυστική πρώτη κυρία της Ρωσίας και διατηρεί στενή σχέση με τον χωρισμένο Πούτιν εδώ και μια δεκαετία, σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Τελευταία φορά εμφανίστηκε πέρυσι τον Οκτώβριο όταν παρουσίασε το ντοκτορά της για την προσχολική εκπαίδευση παιδιών στη ρυθμική γυμναστική.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:47