search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:34
MENU CLOSE

Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του πρύτανη (Photos)

22.05.2019 14:24
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Εισβολή αγνώστων και συνθήματα στο γραφείο του πρύτανη (Photos) - Media

 

Για εισβολή ομάδας 10 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους στο γραφείο του πρύτανη, στις 11:50 το πρωί της Τετάρτης, «με τρόπο βίαιο και τρομοκρατικό», κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Όπως αναφέρει, οι δράστες, «αφού βεβήλωσαν τον χώρο του γραφείου με αναγραφή συνθημάτων και ανάρτηση αφισών, απείλησαν και ύβρισαν τον Πρύτανη, κατηγορώντας τον ότι συνεργάζεται με την αστυνομία για τη δίωξη του παρεμπορίου στους χώρους γύρω από τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος.

Σύμφωνα με την πρυτανική Αρχή, «τέτοιες έκνομες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο Πανεπιστήμιο. Η πολιτεία οφείλει να εγγυηθεί τη δημοκρατική και εύρυθμη λειτουργία του δημόσιου Πανεπιστημίου. Η παρατεταμένη ανοχή στην παρανομία που ενδημεί στην ευρύτερη των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος περιοχή μόνο δυσμενείς συνέπειες έχει στη λειτουργία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:34