search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Καταρρέει η ζωή του Στράχε: Μετά την εκπαραθύρωση από την κυβέρνηση, τώρα χάνει και τη σύζυγό του

22.05.2019 15:10
Καταρρέει η ζωή του Στράχε: Μετά την εκπαραθύρωση από την κυβέρνηση, τώρα χάνει και τη σύζυγό του - Media
 
Σε κατάσταση… αποσύνθεσης φαίνεται ότι τελεί η ζωή του ακροδεξιού πολιτικού της Αυστρίας Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε. Το σκάνδαλο στο οποίο πρωταγωνιστεί εκτός από την πολιτική του καριέρα πλήττει και την προσωπική του ζωή, σύμφωνα με πληροφορίες αυστριακών ΜΜΕ.
 
Συγκεκριμένα, η «Kronen Zeitung» ανέφερε ότι η δεύτερη σύζυγος του Χάιντς – Κρίστιαν Στράχε, Φιλίππα εγκατέλειψε τη Δευτέρα τη συζυγική εστία. Η 31χρονη φέρεται να πήρε τον γιο που απέκτησε τον Ιανουάριο με τον Στράχε, τον μικρό Χέντρικ και να μετακόμισε στο σπίτι των γονιών της.
 
Το βίντεο που απεικονίζει τον πρώην αντικαγκελάριο της Αυστρίας το καλοκαίρι του 2017 σε βίλα στην Ίμπιζα να προσφέρει δημόσιες συμβάσεις σε πάμπλουτη Ρωσίδα έναντι πολιτικής υποστήριξης, δοκιμάζει και τη σχέση του ζευγαριού, καθώς ο ακροδεξιός πρώην ηγέτης του «Κόμματος των Ελευθέρων» είχε εκφράσει την ελπίδα η σύζυγός του θα τον συγχωρήσει, όπως και πολίτες της Αυστρίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2016.
 
Από την πλευρά της, η Φιλίππα στην πρώτη της συνέντευξή λίγες ημέρες μετά το σκάνδαλο, δήλωνε στην αυστριακή εφημερίδα «Heute»: «Είμαι σε κατάσταση σοκ και πρέπει να βάλω σε τάξη τις σκέψεις μου. Ήταν πολλά αυτά που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Πρέπει και θέλω να είμαι δυνατή για το μωρό μου. Αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη».
 
«Ο σύζυγός μου έκανε λάθος! Πρέπει να καταφέρει να σταθεί στα πόδια του και να ζήσει με τις άσχημες συνέπειες… Υπάρχουν καταστάσεις στη ζωή που απλώς μας κάνουν πιο δυνατούς», δήλωσε επίσης η Φιλίππα.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07