search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26
MENU CLOSE

Από την κόλαση στην… Super League ο ΟΦΗ

22.05.2019 18:16
Από την κόλαση στην... Super League ο ΟΦΗ - Media

 

Σε ένα ματς διαφήμιση που είχε μόνη παραφωνία τον διαιτητή Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να σώσει την… παρτίδα και την κατηγορία στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, κερδίζοντας 3-2 τον Πλατανιά!

Σε ένα ματς που ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου, σχετικά με την διακύμανσή του και τις συγκινήσεις που προσέφερε, και είχε μόνη παραφωνία τον διαιτητή Κομίνη, ο ΟΦΗ κατάφερε να… επιζήσει και να παραμείνει στην κατηγορία, επικρατώντας με 3-2 του τρομερού Πλατανιά!

Το γκολ που κράτησε τους Ηρακλειώτες στην Super League ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί, με τους Χανιώτες να έχουν ισοφαρίσει πριν από τέσσερα λεπτά και να έχουν… παγώσει το «Γεντί Κουλέ» με τον Παπανικολάου! Ωστόσο, ο Άγγλος φορ του ΟΦΗ κατάφερε να γίνει ο ήρωας της βραδιάς, χαρίζοντας στην ομάδα του την παραμονή μέσω της διαδικασίας των μπαράζ (σσ. 0-0 το πρώτο ματς).

Ο Γιώργος Κομίνης είχε… σερβίρει στην ομάδα του Χάιμε Βέρα το 1-0 με ένα πέναλτι που είδε μόνο αυτός αλλά ο Πλατανιάς ισοφάρισε στο 42’ με τον Τσαμούρη. Ο Γιακουμάκης, όμως, στο 69ο λεπτό με ένα σεντερφορίσιο γκολ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να βάλει… φωτιά ξανά στις κερκίδες για το 2-1 του ΟΦΗ. Είχε ξεχάσει, όμως, πως έχει ήδη μία κίτρινη και στον πανηγυρισμό έβγαλε τη φανέλα του, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες. Γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς, ισοφάρισε σε 2-2 με τον Παπανικολάου στις καθυστερήσεις αλλά ο Ναμπί στο φινάλε πέρασε την μπάλα μέσα από το τείχος και χάρισε την σωτηρία στους Ηρακλειώτες.

Πηγή: Sport-fm

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 13:26