search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Δημοσκόπηση Kappa Research για το «Έθνος»: Ντέρμπι με τη διαφορά στις 3,4 μονάδες

23.05.2019 06:29
Δημοσκόπηση Kappa Research για το «Έθνος»: Ντέρμπι με τη διαφορά στις 3,4 μονάδες - Media

 

Μείωση της απόστασης ανάµεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ τρεις ηµέρες προτού ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών δίνει δηµοσκόπηση της Κάπα Research που διενεργήθηκε για λογαριασµό του «Εθνους», προσδιορίζοντας τη διαφορά στο 3,4%. Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 24,4% και η Νέα ∆ηµοκρατία 27,8%, µε το ΚΙΝΑΛ να µένει στην τέταρτη θέση µε 6,3%, καθώς στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή 6,9% και στην πέµπτη το ΚΚΕ µε 5,3%.

Από τα ποσοστά φαίνεται πως για την τρίτη θέση θα δοθεί κρίσιµη µάχη ανάµεσα στη ΧΑ, στο Κίνηµα Αλλαγής, αλλά και στο Κοµµουνιστικό Κόµµα Ελλάδος. 

Θεωρείται ιδιαίτερα σηµαντικό πως την πρώτη ηµέρα διενέργειας της δηµοσκόπησης η διαφορά µεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν∆ καταγραφόταν στις 4 ποσοστιαίες µονάδες, ενώ τη δεύτερη ηµέρα, δηλαδή χθες, ήταν τέτοια η µείωσή της, που η απόστασή τους «έκλεισε» (στον µέσο όρο) στις 3,4 µονάδες. Αυτό σηµαίνει πρακτικά πως εάν η διαφορά συνεχίσει να βαίνει µειούµενη για τα υπόλοιπα 24ωρα, τότε ενδεχοµένως οι ευρωεκλογές να εξελιχθούν σε αναµέτρηση για γερά νεύρα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:16