search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:00
MENU CLOSE

Βερόνικα Αργέντζη: Γιατί αποσύρθηκε από την τηλεόραση – Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός(Video)

23.05.2019 10:57
Βερόνικα Αργέντζη: Γιατί αποσύρθηκε από την τηλεόραση - Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός(Video) - Media

 

Στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε η Βερόνικα Αργέντζη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο θρυλικό σίριαλ «Τμήμα Ηθών», σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη με τη μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου.

Η γνωστή ηθοποιός της δεκαετίας του ’90 μίλησε για όλους καιγια όλα αναφέροντας -μεταξύ άλλων- τους λόγους για τους οποίους αποσύρθηκε πρόωρα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Μούσα του Μανούσου Μανουσάκη, στα πρώτα της βήματα είχε όλες τις προδιαγραφές και τα προσόντα για μια λαμπρή καριέρα, ωστόσο, αποφάσισε να αφήσει τα φώτα της δημοσιότητας, προκειμένου να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και στο παιδί της.

«Όταν μπαίνεις σε τόσο μικρή ηλικία μέσα σε μια τέτοια κατάσταση με πάρα πολύ μεγάλη δημοσιότητα δεν έχεις προλάβει να κάνεις άλλα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι ο χαρακτηρισμός «sex symbol» που της είχε αποδοθεί, ποτέ δεν της άρεσε.

Η γνωστή ηθοποιός πρόσθεσε ότι λόγω της πίεσης της δουλειάς τότε, δεν μπορούσε να κάνει πράγματα που έκαναν όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, επισημαίνοντας ότι αυτό που επιθυμούσε πραγματικά ήταν να προσφέρει στον συνάνθρωπο και όχι μόνο στον εαυτό της. Το να συντηρεί μια εικόνα «φθαρτή» όπως είπε, δεν την χαροποιούσε.

«Ένιωσα ότι δεν ήθελα να βρίσκομαι μέσα σε ένα τοπίο στο οποίο δεν έβρισκα τη θέση μου κείνη τη στιγμή. Άρα, έπρεπε να βγω από το κάδρο για να δω που θέλω να είμαι… ήθελα να σταματήσω και να δω καθαρά που βρίσκομαι» κατέληξε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:00