24/09/2020 00:43:10

Σπηλιωτόπουλος: Αντέδρασαν στη δήλωση μου για τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι ήταν στο payroll επί Χρηματιστηρίου

Σπηλιωτόπουλος: Αντέδρασαν στη δήλωση μου για τον ΣΥΡΙΖΑ όσοι ήταν στο payroll επί Χρηματιστηρίου - Media

 

Επίθεση σε όσους αντέδρασαν στην δήλωσή του για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Έκανε λόγω για δημοσιογράφους που ήταν σε payroll και εκδότες που γλείφουν τη ΝΔ προσπαθώντας να βρουν τρύπα να εισέλθουν.

«Αντέδρασαν δημοσιογράφοι μου στη δήλωσή του για το προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν payroll την εποχή του Χρηματιστηρίου και είχαν υπηρετήσει την εποχή του πάλαι ποτέ Πασοκιστάν, εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφοι γλείφουν τη Ν.Δ. και προσπαθούν να βρουν τρύπα να εισέλθουν. Αυτοί κυρίως αντέδρασαν και χρησιμοποιούν τη δήλωση αυτή για να κάνουν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχουν να κάνουν με το παρελθόν" είπε χαρακτηριστικα τονίζοντας ότι "η Ν.Δ. οφείλει να αποκηρύξει αυτές τις επιθέσεις όταν γίνονται σε δημοκρατικές απόψεις Θα περίμενα να μαζέψει τους δημοσιογράφους του παλιού πασοκιστάν που επιδίδονται σε τέτοιες επιθέσεις».

Ο ίδιος εξέφρασε πικρία για την Ντόρα Μπακογιάννη για την οποία ο ίδιος είπε ότι την στήριξε αλλά δεν εισέπραξε το ίδιο.

«Στήριξα την κ. Μπακογιάννη στην εσωκομματική μάχη που είχε με τον Αντ. Σαμαρά και περίμενα να έχει μιλήσει περισσότερο. Παρόλο που γνώριζα τον Αντ. Σαμαρά σε προσωπικό επίπεδο, παρόλα αυτά δεν τον στήριξα γιατί θεώρησα ότι η Ντόρα Μπακογιάννη θα είχε πιο κεντρώο πρόσημο».

«Δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να ακούμε μόνο της μίας πλευράς, όπως είπε ο κ. Αντώναρος ακούμε πιο πολύ τις απόψεις του κ. Γεωργιάδη. Πράγματι πολλές από τις απόψεις του δεν είναι ο τρόπος ο δικός μου, ούτε οι δικές μου απόψεις. Οι δικές μου απόψεις είναι πιο κοντά στο μεσαίο χώρο θεωρούσα ότι η κ. Μπακογιάννη είχε μια εγγύτητα στο μεσαίο χώρο. Η κ. Μπακογιάννη δεν μιλά όσο πίστευα ότι θα μιλούσε και δεν στηρίζει ανθρώπους και στελέχη με αυτές τις απόψεις παρόλο που στηρίχθηκε από αυτούς στην εσωκομματική διαμάχη εν τούτοις δεν έδειξε την απαιτούμενη ισότιμη μεταχείριση όταν έπρεπε να στηρίξει αυτές τις απόψεις».

«Περίμενα από την κ. Μπακογιάννη μια πιο ηχηρή παρουσία και όχι απόσταση δια της σιωπής». «Ρίσκαρα εκείνη την περίοδο πήρα το κόστος που μου αναλογεί και θα περίμενα αυτό να έχει αναγνωριστεί, δεν το είδα, και βλέπω μια κ. Μπακογιάννη περισσότερο να σκέφτεται να προστατέψει τον εαυτό της παρά τις απόψεις που είναι κοντά στο δημοκρατικό τόξο».

«Πάμε ως αρουραίοι να τρυπώσουμε μέσα, να κλωτσήσουμε τους νοικοκυραίους και να κοιτάξουμε πως θα διασφαλίσουμε τη νομή των συμφερόντων μας όπως κάνανε παλιά επί ΠΑΣΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.