search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:56
MENU CLOSE

Νεκρή η 14χρονη που έπεσε στις ράγες του σταθμού του Μοσχάτου

23.05.2019 12:17
Χωρίς ηλεκτρικό την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου - Οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία - Media

 

Τραγωδία στο Μοσχάτο. Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, την ώρα που ο συρμός του ΗΣΑΠ έμπαινε στην αποβάθρα ένα νεαρό κορίτσι, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μόλις 14 χρόνων, έπεσε από την αποβάθρα στις ράγες με συνέπεια να παρασυρθεί από το συρμό.

Όταν πλέον οι διασώστες της πυροσβεστική και του ΕΚΑΒ έφθασαν στο τόπο του συμβάντος ήταν. Ήδη αργά για το. Κορίτσι. Αρκετή ώρα αργότερα οι 12 πυροσβέστες ανέσυραν τη σορό του παιδιού από τις γραμμές. Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι λόγοι για τους οποίους η 15χρονη θέλησε να κάνει πράξη αυτό το απονενοημένο διάβημα. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του παιδιού που δεν γνώριζαν τι συνέβη και ενημερώθηκαν από την Αστυνομία. 

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των συρμών στη γραμμή 1 του μετρό (Ηλεκτρικός – ΗΣΑΠ).

Η ιστορία πίσω από την αυτοκτονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι διατηρούσε ερωτική σχέση με ιδιοκτήτη μίνι μάρκετ, παντρεμένο με παιδί, εν άγνοια της μητέρας και του πατριού της.
Όμως εν γνώσει του φιλικού περιβάλλοντος του παιδιού.

Όταν πριν από λίγες ημέρες, εκείνοι το έμαθαν την πίεσαν να διακόψει τις επαφές και κατήγγειλαν τον καταστηματάρχη στην αστυνομία για αποπλάνηση ανήλικης. Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και ανακριτή, οι οποίοι τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους και παράλληλα του απαγόρευσαν την επικοινωνία με τη μαθήτρια.

Εκείνη όμως φαίνεται πως δεν διέκοψε τις επαφές και πρόσφατα τους είδε ο πατέρας της στο μίνι μάρκετ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε καβγάς και οι γονείς απείλησαν τον καταστηματάρχη ενώ απαγόρευσαν και στο παιδί κάθε επαφή μαζί του.
Απ’ ότι φαίνεται όμως το κορίτσι δεν άντεξε συναισθηματικά και έτσι σήμερα έδωσε τραγικό τέλος στη ζωή της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:55