search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:09
MENU CLOSE

Έστελνε αρρωστημένες φωτογραφίες παιδικής κακοποίησης για να ευχαριστήσει παιδόφιλο και αφέθηκε ελεύθερη

23.05.2019 13:29
Έστελνε αρρωστημένες φωτογραφίες παιδικής κακοποίησης για να ευχαριστήσει παιδόφιλο και αφέθηκε ελεύθερη - Media

 

Αφέθηκε ελεύθερη μια γυναίκα που έστελνε αρρωστημένες εικόνες παιδικής κακοποίησης σε παιδόφιλο για να τον «ευχαριστήσει», σύμφωνα με δικαστική απόφαση.

Η Λόρνα Χέντερσον  πίστευε ότι είχε ερωτική σχέση με τον Κόνραντ Κλέχα όταν έκανε μαζί του διαδικτυακές συζητήσεις σεξουαλικού περιεχομένου μέσω της εφαρμογής WhatsApp.

Το δικαστήριο άκουσε για τις σεξουαλικές συνομιλίες τους και τις γραφικές ανταλλαγές εικόνων μεταξύ τους, πήραν μια «τρομερή στροφή» όταν ο Κλέχα ζήτησε εικόνες παιδικής κακοποίησης, τις οποίες του έστειλε η Χέντερσον.

Ο 23χρονος προσπάθησε επίσης να την πείσει ότι θα μπορούσαν να σχεδιάσουν μια κατάσταση όπου θα μπορούσαν να κάνουν σεξουαλική πράξη παρουσία ενός παιδιού, κάτι το οποίο όμως εκείνη αρνήθηκε να κάνει.

Η 23χρονη Henderson, επίσης 23 ετών από South Shields της Αγγλίας, παραδέχτηκε ότι διαθέτει και διανέμει άσεμνες εικόνες παιδιών.

Ο δικαστής Stephen Earl καταδίκασε τον Henderson σε φυλάκιση δύο ετών με αναστολή για δύο χρόνια. Επιπλέον, της επέβαλε ψυχιατρική θεραπεία και δήλωσε ότι το όνομά της θα μπει το μητρώο των παραβατών σεξουαλικής κακοποίησης για μια δεκαετία.

Πρέπει επίσης να συμμορφωθεί με μια εντολή πρόληψης σεξουαλικής βλάβης για 10 χρόνια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08