search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:52
MENU CLOSE

Σοκαριστικές αποκαλύψεις μετά την αυτοκτονία της 14χρονης – Το σημείωμα που άφησε – Ποινική δίωξη στον 42χρονο, τι βρέθηκε στο κινητό του

23.05.2019 17:09
ΥΠΕΝ: Τα βήματα για την αίτηση επιδότησης αγοράς ηλεκτρικού οχήματος - Media

 

Η μητέρα και ο πατριός της 14χρονης κοπέλας, που έχασε το μεσημέρι τη ζωή της πέφτοντας στις γραμμές του Ηλεκτρικού στον σταθμό του Μοσχάτου, κατήγγειλαν χθες 42χρονο για αποπλάνηση ανηλίκου στο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας. Ο 42χρονος, που διατηρεί κατάστημα στην περιοχή του Μοσχάτου, συνελήφθη και επρόκειτο να περάσει σήμερα από το Αυτόφωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης.

Σύμφωνα με το Open, στον 42χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση ανηλίκου. «Είχα ερωτική σχέση με την κοπέλα, ήταν με τη θέλησή της, είχα κερδίσει την εμπιστοσύνη της» φέρεται να λέει ο 42χρονος.

Η κοπέλα έπεσε στις γραμμές του Ηλεκτρικού, λίγο πριν από τις 15:00 και παρασύρθηκε από συρμό. Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της 14χρονης συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σύμφωνα με όσα τόνισαν αυτόπτες μάρτυρες σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, η κοπέλα περίμενε ήρεμη με τον υπόλοιπο κόσμο, και ξαφνικά έπεσε στο κενό.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.

Το σημείωμα του κοριτσιού

Η ψυχολογική φόρτιση λύγισε την 14χρονη η οποία πριν κάνει το απονενοημένο διάβημα είχε γράψει ένα σημείωμα το οποίο βρέθηκε επάνω της.

«Δεν προλάβαμε να ζήσουμε το όνειρό μας, μας το χαλάσανε, μου λείπεις πολύ θυμάμαι τις στιγμές μας όλα τα “σ’ αγαπώ” στο βλέμμα σου, στα φιλιά σου και στο υπέροχο χαμόγελό σου. Σου είχα πει κάποτε πως αν δεν ήμασταν για οποιοδήποτε λόγο μαζί θα πέσω από τον έκτο. Δημήτρη μου, πονάω, δεν αντέχω άλλο και δε μπορώ να ζω με τη σκέψη πως εξαιτίας μου θα είσαι φυλακή. Σε ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μου πρόσφερες και την αγάπη που μου χάρισες».

Τι βρέθηκε στο κινητό του 42χρονου

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, στο κινητό του κατηγορουμένου οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει φωτογραφίες βίντεο από σχέση που φέρεται να διατηρούσε ο 46χρονος με ένα 17χρονο σήμερα κορίτσι, το 2015.

Οι αστυνομικοί ερευνούν και αυτή την υπόθεση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος ειχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για διάφορα αδικήματα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 23:51