search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:57
MENU CLOSE

Γιώργος Γεωργίου: Αυτός είναι προπονητής, αυτόν χρειαζόμαστε!

23.05.2019 17:18
Γιώργος Γεωργίου: Αυτός είναι προπονητής, αυτόν χρειαζόμαστε! - Media

 

Με κολακευτικά λόγια για Έλληνα προπονητή, τον οποίο χαρακτήρισε ως «τον σκληρό προπονητή που χρειάζεται ο Απόλλων», μίλησε στην επίσημη παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού ο Γιώργος Γεωργίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Γεωργίου, αναφέρθηκε στη νέα του θέση, στα όσα έχει να κάνει και στον ιδιοκτήτη, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, ο οποίος δεν έχει… καβούρια και θα φέρει όποιον παίκτη του ζητηθεί.

«Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα δουλέψω για την οικογένεια του Απόλλωνα. Παρότι είμαι Απολλωνιστής από το 58’ που είδα πρώτη φορά την ομάδα να κερδίζει 4-0 τον Φωστήρα και μέχρι το 96’ δεν είχα χάσει ματς. Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα έρθω για δουλειά. Είχα έρθει σε ρήξη με τον Αλαμάνο που διέλυσε την ομάδα του ‘96. Με τον κύριο Μονεμβασιώτη μιλήσαμε, μου ζήτησε να έρθω στον Απόλλωνα γιατί έχω επιρροή στον κόσμο, γιατί ξέρω μπάλα. Να δουλέψουμε παρέα στον νέο Απόλλωνα.

Ο μοναδικός στόχος είναι η ομάδα να επανέρθει στην Σούπερ Λίγκα. Να μεγαλώσει πάλι ο Απόλλωνας, να μεγαλώσει παίζοντας καλή μπάλα. Ο κόσμος θα ξαναγυρίσει στο γήπεδο όταν παίξουμε ξανά καλή μπάλα, είναι νόμος για τον φίλαθλο αυτό. Θυμάμαι την ομάδα του Ντέμη, του Μπάρνιακ, του Κόλα και του Βελέντζα και στο 15’ ήταν 2-0 με τον ΠΑΟΚ. Ο Αντώνης Μανίκας είναι φίλος εδώ και πολλά χρόνια, η δουλειά του είναι γνωστή. Έφερε στον Πανιώνιο παίκτες που αναδείχθηκαν σε αυτό. Έχει ακόμη ένα πλεονέκτημα, δεν είναι λαμόγιο. Είναι ο προπονητής που χρειάζεται αυτή τη στιγμή η ομάδα. Δεν χρειαζόμαστε σοφτ, αλλά σκληρό προπονητή.

Αν ήρθες στον Απόλλωνα έπαιξε μεγάλο ρόλο και το δικό μου τηλεφώνημα. Τον πήρα τηλέφωνο με μια ζέση, με μία θέληση να έρθει. Έβγαλα αυτό που ένιωθα και νομίζω τον ακούμπησα. Το καλό είναι ότι ο ιδιοκτήτης δεν είναι Μελισσανίδης, δεν είναι… καβούριας. Αυτό παίζει τεράστιο ρόλο για τις μεταγραφές και τον νέο Απόλλωνα που θέλουμε να χτίσουμε. Δεν θα τσιγκουνευτεί να δώσει λεφτά για έναν παίκτη. Τα έχουμε ξηγηθεί μεταξύ μας αυτά.

Υπάρχει ένα πρόβλημα. Μία ομάδα 15-20 φιλάθλων έχουν δημιουργήσει πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε τάχιστα. Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, θα το λύσω προσωπικά εγώ. Κύριε Παπαδόπουλε, δεν υπάρχει άνθρωπος αυτός τις ημέρες που να μου πει κάτι κακό. Μου λένε μπράβο για την επιλογή».

Για τους οπαδούς που… ενοχλούν την ομάδα: «Δεν θέλω να πω τι θα κάνω, μέχρι να ξεκινήσει προπονήσεις ο κύριος Παπαδόπουλος θα έχει τελειώσει το θέμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:57