search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45
MENU CLOSE

Κάλεσμα Καμμένου προς Μαρκογιαννάκη: Είσαι καλοδεχούμενος στους ΑΝ.ΕΛ.

23.05.2019 18:56
Κάλεσμα Καμμένου προς Μαρκογιαννάκη: Είσαι καλοδεχούμενος στους ΑΝ.ΕΛ. - Media
 
Με τη σιγουριά ότι ο λαός δε θα ξεχάσει τα ευεργετήματα της προηγούμενης κυβερνητικής περιόδου, ειδικά στα θέματα την ευθύνη των οποίων είχαν υπουργικά στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του κινήματος και πρώην κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος κατά την επίσκεψή του στα Χανιά.
 
Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είχε συνάντηση με τοπικά στελέχη του κόμματος στα Χανιά στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις Ευρωεκλογές, ενώ αύριο θα περιοδεύσει σε Ζωνιανά και Ανώγεια ενώ θα καταλήξει στο Ηράκλειο απ’ όπου και θα αναχωρήσει για την Αθήνα.
 
Ο κ. Καμμένος δήλωσε ξεκάθαρα ότι ο λαός θα πρέπει να αναλογιστεί και να βαθμολογήσει το κόμμα του, που συμμετείχε στην κυβέρνηση και κατάφερε να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και να στηρίξει τα χαμηλά στρώματα: “Δεν μπορώ να πω ότι σώσαμε τον ελληνικό και ότι όλα είναι ανθισμένα, αλλά τουλάχιστον σταμάτησε η κατρακύλα” είπε χαρακτηριστικά.
 
Σχολιάζοντας ειδικά για τη συνεργασία του με στελέχη της αυτοδιοίκησης στα Χανιά, είπε ότι και η παραχώρηση του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στην χανιώτικη κοινωνία αλλά και άλλες συζητήσεις που έγιναν για διάφορες δραστηριότητες, ήταν στο πλαίσιο του νόμου και έγιναν προς όφελος του Χανιώτικου λαού.
 
Ανοικτό κάλεσμα στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη
“Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και συνάδελφοι με τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, δεν χρειάζεται να του κάνουμε ή να κάνει πρόταση. Το δικό μας σύνθημα στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα η Ελλάδα. Αν και ο ίδιος έχει σύνθημα πρώτα τα Χανιά, τότε είναι καλοδεχούμενος να έρθει στους Ανεξάρτητους Έλληνες”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κάμμενος πυροδοτώντας νέα σενάρια για τον Χανιώτη πολιτικό.
 
Ο κ. Καμμένος τέλος, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, αλλά και για να αλλάξει το “γερμανικό προτεκτοράτο”, όπως είπε, ότι έχει καταντήσει η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια ενάντια στις ίσες ευκαιρίες αλλά και το ευρωπαϊκό ιδεώδες με το οποίο εισήλθε η χώρα στην μεγάλη ευρωπαϊκή οικογένεια.
 
Πηγή: zarpanews.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:45