search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:51
MENU CLOSE

Επτάχρονο κοριτσάκι λαμπάδιασε σε βενζινάδικο – Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα (Video)

24.05.2019 07:01
Επτάχρονο κοριτσάκι λαμπάδιασε σε βενζινάδικο – Στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα (Video) - Media

 

Όλα συνέβησαν σε κλάσματα του δευτερολέπτου και καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας του βενζινάδικου στην πόλη Κουερετάρο στο Μεξικό. Ένα αγροτικό αυτοκίνητο σταμάτησε να βάλει βενζίνη. Ο οδηγός κατεβαίνει και πιάνει την αντλία, ενώ η κόρη του, ένα 7χρονο κοριτσάκι βρίσκεται όρθια στην καρότσα.

Την ώρα που η αντλία έβαζε βενζίνη στο ντεπόζιτο το κοριτσάκι πλησίασε το χέρι της. Αυτό, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που εξέτασαν το βίντεο αργότερα, στάθηκε μοιραίο. Ο στατικός ηλεκτρισμός που είχε αναπτυχθεί στα ρούχα του κοριτσιού δημιούργησε σπίθα με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει η αντλία, η βενζίνη και τελικά και το μικρό κορίτσι.

Από τις φλόγες κάηκε και ο πατέρας του κοριτσιού. Και οι δυο μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο και η κατάσταση τους είναι κρίσιμη αλλά έχουν διαφύγει τον κίνδυνο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:51