search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 13:45
MENU CLOSE

Η ελίτ του ελληνικού τραγουδιού σε μια συλλεκτική φωτογραφία (Photo)

24.05.2019 08:46
Η ελίτ του ελληνικού τραγουδιού σε μια συλλεκτική φωτογραφία (Photo) - Media

 

Και οι πέντε ήταν υπέροχοι! Συλλεκτική φωτογραφία από τη θρυλική παρέα του έντεχνου της δεκαετίας του ’70 ανέσυρε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη από το άλμπουμ των καλλιτεχνικών συνεργασιών της!

Το ιστορικό ενσταντανέ, με τους Γιώργο Νταλάρα, Τάνια Τσανακλίδου, Βασίλη Παπακωνσταντίνοτ και τον αείμνηστο Λουκιανό Κελαηδόνη στο πλευρό της ήταν από την κορυφαία συνεργασία των πέντε στην μπουάτ Διαγώνιο στην Πλάκα. Εκεί όπου η μικρή παρέα της ελληνικής μουσικής σκηνής έγραψε ιστορία, ανδρώθηκε καλλιτεχνικά και έγινε μέσα στις επόμενες δεκαετίες η dream team που καθόρισε το ελληνικό τραγούδι. «1979-80: Στην μπουάτ Διαγώνιο στην Πλάκα. Συνεργασίες! Γιώργο; Νταλάρας/Τάνια Τσακλανίδου/Βασίλης Παπακωνσταντίνου/Λουκιανός Κελαηδόνης… ετοιμαζόμαστε για την αφίσα» αποκάλυψε η σπουδαία κυρία του τραγουδιού, με τους χιλιάδες followers της να αποθεώνουν την ίδια και τους συναδέλφους της.

Με εξαίρεση τον Λουκιανό Κελαηδόνη, που έφυγε από τη ζωή πριν από δυο χρόνια, οι υπόλοιποι απολαμβάνουν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη και την αφοσίωση του κόσμου, γεμίζοντας ολόκληρα στάδια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Πηγή: Espresso

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18