search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:43
MENU CLOSE

Γιώργος Θωμάς: Υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι

24.05.2019 13:10
Γιώργος Θωμάς: Υποψήφιος δήμαρχος στο Χαλάνδρι - Media

 

Ο Γιώργος Θωμάς δικηγόρος στο επάγγελμα, ζει και δραστηριοποιείται στο Χαλάνδρι εδώ και αρκετά χρόνια. Από το 2014 είναι μέλος του δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, ως επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι πόλη για να ζεις»

Γενικός Γραμματέας επί πολλά χρόνια στο Υπουργείο Πολιτισμού με την Μελίνα Μερκούρη, αλλά και με τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Σταύρο Μπένο, έχει μια πλούσια διαδρομή, έργων και δράσεων, στον χώρο του πολιτισμού και της προστασίας του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Πολιτισμού προώθησε την θεσμοθέτηση, και υλοποίηση των «ολοκληρωμένων σχεδίων ανάπλασης των ιστορικών και εμπορικών κέντρων», την επανάχρηση μνημείων, διατηρητέων κτιρίων και συνόλων και την ένταξη τους στην σύγχρονη ζωή της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙΑ: Αγ. Γεωργίου 9, Χαλάνδρι Τηλ. 212 2133636 και  Δημοκρίτου 4, Αθήνα

Τ. 210 3618490 Ε-mail : [email protected]

.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 18:42