search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52
MENU CLOSE

Ο Όμιλος Vodafone και η ESL διοργανώνουν το πρώτο παγκόσμιο 5G διεθνές τουρνουά mobile esports

24.05.2019 13:32
Ο Όμιλος Vodafone και η ESL διοργανώνουν το πρώτο παγκόσμιο 5G διεθνές τουρνουά mobile esports - Media

 

O Όμιλος Vodafone και η ESL, η μεγαλύτερη εταιρεία esports διεθνώς, ανακοίνωσαν σήμερα την έναρξη του Vodafone 5G ESL Mobile Open – ενός τουρνουά mobile esports gaming, ο Μεγάλος Τελικός του οποίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά, μέσω δικτύου 5G στο Μιλάνο.

Το Vodafone 5G ESL Mobile Open θα ξεκινήσει στις 31 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2019 και απευθύνεται σε παίκτες από 17 χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος Vodafone. Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει δύο δημοφιλή online mobile games: Tο arcade racer, Asphalt 9: Legends και το multiplayer battle royale, PUBG MOBILE.

Το διεθνές τουρνουά αποτελείται από μια σειρά προκριματικών που θα διεξαχθούν online, αλλά και τους προκριματικούς αγώνες ESL One στο Μπίρμινχαμ του Ηνωμένου Βασιλείου, ESL One στην Κολωνία, καθώς και στο Gamescom της Γερμανίας. Στην online προκριματική φάση μπορεί να συμμετάσχει κανείς μέσω οποιαδήποτε συμβατής κινητής συσκευής Android ή iOS και μέσω οποιασδήποτε σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Ο μεγάλος τελικός και για τα δύο παιχνίδια θα διεξαχθεί στο 5G δίκτυο της Vodafone στο πλαίσιο του Milan Games Week στις 28-29 Σεπτεμβρίου, αναδεικνύοντας έτσι τις υπερυψηλές ταχύτητες του 5G δικτύου της Vodafone στο Μιλάνο, για gaming σε πραγματικό χρόνο, χωρίς κολλήματα.Προβλέπεται συνολικό έπαθλο ύψους 165.000 ευρώ για όλους τους φιναλίστ του Vodafone 5G ESL Mobile One, συμπεριλαμβανομένου ενός κορυφαίου βραβείου 14.000 ευρώ για τον νικητή του Asphalt 9: Legends και ένα κορυφαίο βραβείο 40.000 ευρώ συνολικά για την νικηφόρα ομάδα του PUBG MOBILE

Ο Ahmed Essam, εμπορικός διευθυντής του Ομίλου Vodafone δήλωσε: «Το Vodafone 5G ESL Mobile Open αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να δείξουμε σε εκατομμύρια φίλους του gaming τις δυνατότητες του δικτύου 5G της Vodafone, με απειροελάχιστο lag και υπερυψηλές ταχύτητες, επιτρέποντας στους παίκτες να επιτύχουν νέα επίπεδα επιδόσεων gaming σε κινητές συσκευές οπουδήποτε. Καθώς το ενδιαφέρον και η συμμετοχή στα esports συνεχίζουν να αυξάνονται εκθετικά, πολλές από τις βασικές δεξιότητες και πτυχές του gaming συνιστούν χρήσιμες δεξιότητες και για τον ψηφιακό χώρο εργασίας».

«Μαζί με τη Vodafone φέρνουμε μερικά από τα κορυφαία mobile games σε μια πραγματικά ανταγωνιστική μορφή esports, γεφυρώνοντας το κενό που υφίσταται ανάμεσα στους ενθουσιώδεις φίλους των esports και τους απλούς παίκτες», δήλωσε ο Ralf Reichert, διευθύνων σύμβουλος της ESL. «Πιστεύουμε στην άνοδο των mobile esports και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν τόσο καταπληκτικό εταίρο, όπως η Vodafone, σε αυτό το πρόγραμμα, καθώς ξεκινά τη διάθεση του 5G στις αγορές όπου δραστηριοποιείται διεθνώς». 

Οι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στα online προκριματικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας , ο οποίος θα παρέχει επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά, τους πίνακες κατάταξης, τα στιγμιότυπα και τα κλιπ με σχόλια, τα βίντεο και την επιτόπια κάλυψη και τα χρονοδιαγράμματα για το ESL One και το Gamescom.

Το Vodafone 5G ESL Mobile Open αξιοποιεί την διευρυνόμενη συμμετοχή της Vodafone στα eSports, συμπεριλαμβανομένης της ανακοίνωσης του 2018 ότι η Vodafone αποτελεί Premium Partner των τουρνουά ESL One και IEM στην Ευρώπη και της πρόσφατης χορηγίας των «Vodafone Giants» στην Ισπανία και της «Mousesports», της πλέον επιτυχημένης γερμανικής επαγγελματικής ομάδας eSports.

Δομή και πρόγραμμα του Vodafone 5G ESL Mobile Open

Στο Vodafone 5G ESL Mobile Open μπορούν να συμμετάσχουν παίκτες από την Αλβανία, την Τσεχία, την Αίγυπτο, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, την Ινδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, το Κατάρ, τη Ρουμανία, την Ισπανία, την Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Online προκριματικοί αγώνες για το παιχνίδι Asphalt 9: Legends

Οι online προκριματικοί αγώνες για το Asphalt 9: Legends θα διεξαχθούν σε μια σειρά οκτώ ξεχωριστών εβδομαδιαίων τουρνουά που είναι προγραμματισμένοι από τις 10 Ιουνίου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019. Η διαδικασία πρόκρισης θα βασίζεται στις «νίκες με τους ταχύτερους χρόνους», με τέσσερις προκριματικές δοκιμασίες για παίκτες που χρησιμοποιούν είτε συσκευές iOS ή Android. Οι καλύτεροι παίκτες από κάθε εβδομαδιαία δοκιμασία θα συμμετάσχουν στον Μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί κατά την Εβδομάδα Παιχνιδιών του Μιλάνου στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Ημερομηνίες διαδικτυακών προκριματικών του Asphalt 9: Legends

3 – 9 Ιουνίου 2019                                          Τουρνουά 1 – iOS

24 – 30 Ιουνίου 2019                                      Τουρνουά 2 – Android

8 – 14 Ιουλίου 2019                                        Τουρνουά 3 – iOS

22 – 28 Ιουλίου 2019                                      Τουρνουά 4 – Android

29 Ιουλίου – 4 Αυγούστου 2019                    Τουρνουά 5 – iOS

5 – 11 Αυγούστου 2019                                  Τουρνουά 6 – Android

12 – 18 Αυγούστου 2019                                Τουρνουά 7 – iOS

26 Αυγούστου – 1 Σεπτεμβρίου 2019            Τουρνουά 8 – Android

28 Σεπτεμβρίου 2019  ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – Εβδομάδα Παιχνιδιών Μιλάνου – συσκευές Android 5G

Ζωντανοί Προκριματικοί Asphalt 9: Legends

Οι προκριματικοί αγώνες για το Asphalt 9: Legends θα διεξαχθούν στις εκδηλώσεις της ESL μεταξύ 31 Μαΐου και 27 Σεπτεμβρίου 2019, με ανοικτή είσοδο σε όλους τους συμμετέχοντες. Η διαδικασία πρόκρισης θα βασίζεται στις «νίκες με τους ταχύτερους χρόνους», ενώ κάθε εκδήλωση της ESL φιλοξενεί δύο προκριματικά τουρνουά για παίκτες που χρησιμοποιούν συσκευές iOS ή Android. Ο καλύτερος παίκτης iOS ή Android από κάθε εκδήλωση της ESL πρόκειται να συμμετάσχει στον Μεγάλο Τελικό που θα διεξαχθεί κατά την Εβδομάδα Παιχνιδιών του Μιλάνου στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Ημερομηνίες Προκριματικών για το Asphalt 9: Legends

31 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2019                ESL One Μπίρμινχαμ, Ηνωμένο Βασίλειο

5 – 7 Ιουλίου 2019                              ESL One Κολωνία, Γερμανία

21 – 24 Αυγούστου 2019                    Gamescom, Κολωνία, Γερμανία

27 Σεπτεμβρίου 2019                          Εβδομάδα Παιχνιδιών Μιλάνου, Italy

28 Σεπτεμβρίου                                   ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – Εβδομάδα Παιχνιδιών Μιλάνου

Διαδικτυακά προκριματικά για PUBG MOBILE στο ESL Play

Οι διαδικτυακοί προκριματικοί αγώνες πολλαπλών πλατφορμών για το PUBG MOBILE θα διεξαχθούν στο ESL Play σε τρία ξεχωριστά μηνιαία τουρνουά από την 1η Ιουνίου έως τις 29 Αυγούστου, με είσοδο ανοιχτή σε ομάδες τεσσάρων παικτών. Τα παιχνίδια στους προκριματικούς αγώνες θα αποτελούνται από 20 ομάδες (80 παίκτες) ανά παιχνίδι και επιτρέπεται στους παίκτες να συμμετάσχουν σε κάθε τουρνουά. Οι 10 καλύτερες ομάδες – συνολικά 40 παίκτες – από τα τρία μηνιαία τουρνουά, θα λάβουν μέρος στον Μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί κατά την Εβδομάδα Παιχνιδιών Μιλάνου στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ημερομηνίες διαδικτυακών προκριματικών για το PUBG MOBILE::

1 Ιουνίου 2019                                    Τουρνουά 1: Προκριματικός 1 – πολλαπλές πλατφόρμες

8 Ιουνίου 2019                                    Τουρνουά 1: Προκριματικός 2 – πολλαπλές πλατφόρμες

15 Ιουνίου 2019                      Τουρνουά 1: Προκριματικός 3 – πολλαπλές πλατφόρμες

22 Ιουνίου 2019                      Τουρνουά 1: Προκριματικός 4 – πολλαπλές πλατφόρμες

29 Ιουνίου 2019                      Τουρνουά 1: Προκριματικός 5 – πολλαπλές πλατφόρμες

3 Ιουλίου 2019                                    Τουρνουά 1 Ιουνίου: Τελικός – τέσσερις ομάδες – πολλαπλές πλατφόρμες

6 Ιουλίου 2019                                    Τουρνουά 2: Προκριματικός 1 – πολλαπλές πλατφόρμες

13 Ιουλίου 2019                      Τουρνουά 2: Προκριματικός 2 – πολλαπλές πλατφόρμες

20 Ιουλίου 2019                      Τουρνουά 2: Προκριματικός 3 – πολλαπλές πλατφόρμες

27 Ιουλίου 2019                      Τουρνουά 2: Προκριματικός 4 – πολλαπλές πλατφόρμες

31 Ιουλίου 2019                      Τουρνουά 2 Ιουλίου: Τελικός – τρεις ομάδες – πολλαπλές πλατφόρμες

3 Αυγούστου 2019                  Τουρνουά 3: Προκριματικός 1 – πολλαπλές πλατφόρμες

10 Αυγούστου 2019                Τουρνουά 3: Προκριματικός 2 – πολλαπλές πλατφόρμες

17 Αυγούστου 2019                Τουρνουά 3: Προκριματικός 3 – πολλαπλές πλατφόρμες

24 Αυγούστου 2019                Τουρνουά 3: Προκριματικός 4 – πολλαπλές πλατφόρμες

28 Αυγούστου 2019                Τουρνουά 3 Αυγούστου: Τελικός – τρεις ομάδες – πολλαπλές πλατφόρμες

29 Σεπτεμβρίου 2019              ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ – Εβδομάδα Παιχνιδιών Μιλάνου – 10 ομάδες – συσκευές Android

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του τουρνουά, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: https://pro.eslgaming.com/mobileopen/home.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:52