12/12/2019 03:06:46

«Δεν προχωρά η αναδιάρθρωση στην Αδριατική Λίγκα» - «Επανεξέταση στο αίτημα του Ολυμπιακού»

«Δεν προχωρά η αναδιάρθρωση στην Αδριατική Λίγκα» - «Επανεξέταση στο αίτημα του Ολυμπιακού» - Media

 

Δεν φαίνεται να προχωρά σε πρώτη φάση η αναδιάρθρωση της Αδριατικής Λίγκας, ωστόσο σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, το αίτημα των ομάδων που θέλουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα επανεξεταστεί.

Προς... ναυάγιο οδηγείται η προοπτική συμμετοχής του Ολυμπιακού, αλλά και του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που είχε κάνει σχετικό αίτημα, στο πρωτάθλημα της Αδριατικής Λίγκας, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα ΜΜΕ της Σερβίας.

Όπως μεταδίδουν αυτή την ώρα, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει η αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και να αυξηθεί ο αριθμός των ομάδων από 12 σε 14, άρα η Ολίμπια υποβιβάζεται και επιπλέον δεν υπάρχει χώρος για τους συλλόγους που είχαν αιτηθεί να συμπεριληφθούν στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Αυτές εκτός από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ήταν η Μπνέι Χερζίλια.

Παρ' όλα αυτά, το αίτημα αυτών των ομάδων παραμένει ενεργό, καθώς σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, η συμμετοχή τους θα επανεξεταστεί στην επόμενη Γενική Συνέλευση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.