search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:13
MENU CLOSE

Yποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Αραβαντινός: Να φέρουμε πάλι στο Ληξούρι και την Παλλική, την πραγματική Άνοιξη και την προοπτική 

24.05.2019 17:06
Yποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Αραβαντινός: Να φέρουμε πάλι στο Ληξούρι και την Παλλική, την πραγματική Άνοιξη και την προοπτική  - Media

 

Λίγες ώρες μένουν ακόμη μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες για τις Δημοτικές Εκλογές… Υποψήφιος Δήμαρχος στο  νεοσυσταθέντα δήμο Ληξουρίου στην Κεφαλονιά  που περιλαμβάνει τώρα ολόκληρη την περιοχή της πρώην επαρχίας Παλλικής είναι και ο Διονύσιος Αραβαντινός που φέρεται να διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες τον δημαρχιακό θώκο.

Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος, από την αρχή που ανακοινώθηκε η επανασύσταση του δήμου, οι ελπίδες όλων αναπτερώθηκαν  και δημιουργήθηκαν προσδοκίες για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο. Τώρα λίγο πριν  την έναρξη της ψηφοφορίες υποστηρίζει, ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καινούριο ξεκίνημα και μια νέα αρχή καθώς και ότι χωρίς αμφιβολία ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε είναι ανηφορικός.

Χρειάζονται βήματα αποφασιστικά. Ο στόχος μας είναι ένας και μοναδικός: η αναγέννηση του Ληξουριού και της Παλλικής. Αταλάντευτα και ανυποχώρητα –τονίζει – θα παλέψουμε για την επίτευξή του, πηγαίνοντας ενωμένοι, μέσα από ευρύτερες κοινωνικές συναινέσεις, γόνιμες συνεργασίες και χωρίς αποκλεισμούς.

Μετά από μια μεγάλη διαδρομή και στους δύο βαθμούς της αυτοδιοίκησης, με συνεχή παρουσία στο πλευρό πάντα της κοινωνίας, στους αγώνες και στις διεκδικήσεις της για καλύτερες μέρες, θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μου, ενώνοντας μαζί τους και τη δική μου φωνή, προσθέτοντας και τις δικές μου δυνάμεις, καταθέτοντας και τη δική μου αγωνία για το ξαναζωντάνεμα του τόπου μας.

Το οφείλουμε κυρίως στα νέα παιδιά που αποφάσισαν να μείνουν και να δημιουργήσουν στον τόπο τους, απέναντι σε όλες τις αντιξοότητες και τα προβλήματα.Χάσαμε πολύτιμα χρόνια όμως  δεν γυρίζουμε πίσω κοιτάζουμε μπροστά.

Στην κοινή προσπάθεια ανασύνταξης και ανάταξης της περιοχής μας είναι απαραίτητη η κινητοποίηση όλων μας προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα:

– ευέλικτο Δήμο με αξιόπιστες υπηρεσίες ,

– Δήμο που λειτουργεί με ειλικρίνεια και διαφάνεια προς τους δημότες του ,

– Δήμο που τονώνει το συναίσθημα υπερηφάνειας και αγάπης για το Ληξούρι και τα χωριά μας ,

– Δήμο που ενισχύει την επιχειρηματικότητα και αξιοποιεί το ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα του απανταχού Ληξουριώτη και Παλικισιάνου .

Τώρα ήλθε η ώρα για δράση και πράξεις. Πρέπει να δώσουμε στον τόπο μας την προοπτική που του αξίζει. Για να ξαναχτίσουμε τα όνειρά μας. Για να φέρουμε στο Ληξούρι και την Παλλική την πραγματική άνοιξη.

Την επόμενη Κυριακή, η ψήφος όλων είναι ουσιαστική. Όμως περισσότερο ουσιαστική είναι η συμμετοχή όλων στα κοινά του τόπου μας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ να συμμετάσχετε ενεργά στις δημοτικές εκλογές και να στηρίξετε τον συνδυασμό μας «ΛΗΞΟΥΡΙ-ΠΑΛΙΚΗ, ΔΡΑΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ».

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να ενισχύσουμε τις προοπτικές του Ληξουριού και της Παλικής για ένα καλύτερο αύριο.

Βιογραφικά στοιχεία για τον Διονύση Αραβαντινό.

Ο Διονύσης Αραβαντινός γεννήθηκε το 1959 στο Ληξούρι. Τελείωσε το εξατάξιο Πετρίτσειο Γυμνάσιο και πέτυχε με υποτροφία στο Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολήςτου Πανεπιστήμιου Αθηνών, απ’ όπου πήρε πτυχίο το 1985. Παράλληλα με τις σπουδές του, εργαζόταν από το 1978, συνολικά 35 χρόνια, στον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ), από τον οποίο αποχώρησε το 2014.

Κατά την υπηρεσιακή του διαδρομή στον ΟΤΕ πέρασε από διάφορες θέσεις ευθύνης, με σημαντικότερη αυτή του Διευθυντή στο Τηλεπικοινωνιακό Διαμέρισμα Κεφαλονιάς και Ιθάκης (2003-2005).

Με την Αυτοδιοίκηση δημιούργησε σχέση ζωής, που ξεπερνά τα 20 χρόνια. Νομαρχιακός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού συμβούλιου (1999-2002).

Νομαρχιακός σύμβουλος, Αντιπρόεδρος της επιτροπή τουρισμού/ πολιτισμού/ παιδείας (2007-2010).  Πρόεδρος του Νομαρχιακού Κέντρου Επαγγελματικής

Κατάρτισης (2007-2010).Δημοτικός Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Κεφαλονιάς

από το 2011 μέχρι σήμερα. Γενικός Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο

της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Ιονίων Νήσων (ΠΕΔΙΝ) από το 2014

Μιλά Αγγλικά. Είναι παντρεμένος με την Σάννα Ράντανεν και έχουν δύο γιούς, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 16:12