search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:14
MENU CLOSE

Απόπειρα εξαπάτησης των ψηφοφόρων καταγγέλλει ο Φ. Φράγκος

24.05.2019 17:19
Απόπειρα εξαπάτησης των ψηφοφόρων καταγγέλλει ο Φ. Φράγκος - Media
 
Για απόπειρα παραπλάνησης των ψηφοφόρων κάνει λόγο ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος.
 
Σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Στο ευρωψηφοδέλτιο της “Ελληνικής Λύσης” του Κυριάκου Βελόπουλου και στον αριθμό 42, υπάρχει υποψήφιος με το όνομα Φράγκος Εμμανουήλ (Φραγκούλης) του Ιωάννη. Όπως πληροφορήθηκα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, κατά τη διανομή ψηφοδελτίων του συγκεκριμένου κόμματος, οι πολίτες καλούνται να ψηφίσουν τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη, υπονοώντας ότι συμμετέχω στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο και με εμφανή σκοπό να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους».
 
«Υποχρεώνομαι για άλλη μια φορά να δηλώσω ότι ουδεμία σχέση έχω με τον συγκεκριμένο υποψήφιο και προφανώς δεν είμαι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο αυτού του κόμματος. Πρόκειται για μια απλή και συνήθη συνεπωνυμία και παρακαλώ αυτό να ξεκαθαριστεί και να διαδοθεί, προκειμένου να ενημερωθούν οι ψηφοφόροι. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το δικό μου όνομα είναι Φραγκούλης (όνομα) Φράγκος (επώνυμο) και επομένως έχουμε να κάνουμε με μια τεχνηέντως κατασκευασμένη συνωνυμία», καταλήγει.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 18:03