search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:20
MENU CLOSE

Οριστικό: Αναβολή στο θέμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την Αδριατική

24.05.2019 17:34
Οριστικό: Αναβολή στο θέμα Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για την Αδριατική - Media

 

Το Δ.Σ της Αδριατικής Λίγκας ολοκληρώθηκε με το θέμα της συμμετοχής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού να παίρνει αναβολή, ζητώντας άδεια από την ΕΟΚ.

Μετά από 6 ώρες η κουβέντα των μελών της ABA Liga ολοκληρώθηκε.

Το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο από όλα ήταν οι επεισοδιακοί τελικοί μεταξύ Ερυθρού Αστέρα και Μπουντούτσνοστ. Μάλιστα υπήρξε ένταση η οποία έφερε την αποχώρηση της ομάδας του Μαυροβουνίου.

Η συμμετοχή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (όπως ανέφερε πριν ξεκινήσει το συμβούλιο ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ) δε συζητήθηκε διεξοδικά και συμφώνησαν όλοι να πάρει αναβολή για το επόμενο συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα.

Μάλιστα αναφέρθηκε πως θα καλέσουν εκπροσώπους και των δύο ελληνικών ομάδων οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει να προσκομίσουν χαρτί από την ομοσπονδία (ΕΟΚ) στην οποία ανήκουν ότι τους επιτρέπει τη συμμετοχή.

Στο περιθώριο πάντως των συζητήσεων ο πρόεδρος της Αδριατικής Λίγκας, Ιγκόρ Ντόντικ, εξέφρασε την άποψη πως δεν υπάρχει περιθώριο επέκτασης της διοργάνωσης, τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο από τις 12 ομάδες που συμμετέχουν. Αν στο επόμενο Δ.Σ επιμείνουν σε κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως θα είναι αδύνατο για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να συμμετέχουν.

Πηγή: gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:19