search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Κωνσταντίνου Βασίλης: Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αμαρουσίου – Θέλουμε να οδηγήσουμε την Πόλη  σε Νέα Εποχή

24.05.2019 18:53
Κωνσταντίνου Βασίλης: Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αμαρουσίου - Θέλουμε να οδηγήσουμε την Πόλη  σε Νέα Εποχή - Media

 

Το Μαρούσι είναι η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω μέχρι σήμερα. Κάθε γωνιά του με αντιπροσωπεύει και με γεμίζει με μελαγχολία, αναπολώντας το Μαρούσι, όπως ήταν παλιά, γεμάτο αλάνες, πράσινο και χαμηλή δόμηση.

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω ξανά τον αγώνα της διεκδίκησης της θέσης του ∆ημοτικού Συμβούλου με μία πολύ δυνατή ομάδα συμπολιτών μας, που επίσης έχουν όραμα για το Μαρούσι, ώστε να οδηγήσουμε την πόλη στη Νέα Εποχή με γνώση, εμπειρία, διάθεση για δουλειά και συλλογική δράση.

Επέλεξα να είμαι υποψήφιος με το Μαρούσι Νέα Εποχή και τον Θεόδωρο Αμπατζόγλου γιατί θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος, που από τη θέση του ∆ημάρχου θα οδηγήσει το Μαρούσι στη Νέα Εποχή. Γνωρίζει την πόλη πάρα πολύ καλά αφού ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά σε αυτή.

Για μένα πρώτος στόχος είναι ο Αθλητισμός. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, χαρά, ψυχαγωγία. Στο ∆ήμο θα πρέπει να οργανώνονται διαρκώς ξεχωριστές αθλητικές εκδηλώσεις που σαν στόχο θα έχουν τη συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών, μεγάλων και μικρών. Πρέπει να αναβαθμίσουμε σημαντικά το σχολικό αθλητισμό, ενώ εξίσου σημαντική πρέπει να είναι η συμβολή μας, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή των Α.Μ.Ε.Α. και των συμπολιτών μας μεγάλης ηλικίας.

Όμως, όλα αυτά χρειάζονται περαιτέρω προσπάθεια για να αναβαθμιστεί η Πόλη. Σχέδιο υπάρχει. Γνωρίζω την Πόλη και η Πόλη δεν πρέπει να γυρίσει πίσω. Θέλω το αύριο να είναι μια πραγματικά άλλη μέρα.

Το Μαρούσι πρέπει να γίνει μια πραγματικά έξυπνη πόλη. Στο Μαρούσι από εδώ και πέρα πρωταγωνιστής πρέπει να είναι ο Πολίτης. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να πορευτούμε, έχοντας ως επίκεντρο τους κατοίκους, με συνεργασία, ομαδικότητα, εμπιστοσύνη και φαντασία. Ονειρεύομαι ένα δημιουργικό και παραγωγικό μέλλον για την Πόλη των επόμενων χρόνων. Μια Πόλη με μία δημοτική αρχή– όσο χρειάζεται – τεχνοκρατική, με ειλικρινές ενδιαφέρον προς κάθε πολίτη, προκειμένου να υλοποιήσει το όραμά της.

Βιογραφικά στοιχεία

Ο διεθνής τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαρούσι όπου μένει μέχρι και σήμερα.

Ξεκίνησε τον Αθλητισμό με το μπάσκετ στον Γ.Σ. Αμαρουσίου και κατόπιν με το ποδόσφαιρο στον Α.Ο. Αμαρουσίου. Σε ηλικία 17 ετών (1964) πήρε μετεγγραφή για τον Παναθηναϊκό, όπου και παρέμεινε μέχρι το τέλος της καριέρας του. Σε όλη την διάρκεια αυτής της καριέρας συμμετείχε σε 302 αγώνες πρωταθλήματος και 18 ευρωπαϊκούς.

Το 1971 ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο Γουέμπλεϊ εναντίον του Άγιαξ, ενώ είχε συμμετοχή και σημαντική συμβολή στη νίκη με 3 – 0 επί του Ερυθρού Αστέρα που έδωσε την πρόκριση στον τελικό.

Συμμετείχε στις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων με ένα Βαλκανικό κύπελλο, 2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, 30 συμμετοχές στην Εθνική ανδρών με συμμετοχή στο Κύπελλο Ευρώπης το 1980 στη Ρώμη.

Το 1979 το ποδόσφαιρο αλλάζει και γίνεται  επαγγελματικό, όπου υπογράφει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο.

Το 1983 έπειτα από 19 χρόνια αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό συνεχίζοντας για ένα χρόνο ακόμη στον Ο.Φ.Η.

Από το 1984 ασχολείται με την προπονητική έως το 1990. Παράλληλα από το 1985  διατηρούσε οικογενειακή επιχείρηση καυσίμων.

Το 2005 αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα του Γ.Σ. Αμαρουσίου και το 2010 Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος στην ΚΑΕ Αμαρουσίου μετά την παραίτηση της οικογένειας Βωβού  (όπου συμμετείχε στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ ) Α1 κατηγορία.

Επίσης συμμετέχει  ως ταμίας στο Δ.Σ. του συνδέσμου Ανωνύμων εταιριών Μπάσκετ έως και το Μάιο του 2012.

Την περίοδο 2007 – 2012 επιλέχτηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Από το 2010 έως το 2015 εξελέγη Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού. Το 2014 εξελέγη 1ος  επιλαχών Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Πατούλη.

Το 2011 συμμετέχει  για πρώτη φορά σαν μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναικός και από το 2012 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2017 σαν Α Αντιπρόεδρος. Με την ίδρυση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και αφού εξελέγην μέλος της, ήμουν ταμίας του Δ.Σ.

Από το  Σεπτέμβριο  2017 ανέλαβε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός  έως σήμερα.

Τον Ιανουάριο του 2018 αναλαμβάνει Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αμαρουσίου.

Είναι παντρεμένος με τη Μόσχα Κατηφόρη και έχει ένα γιο το Λάρυ Κωνσταντίνου και μια κόρη την Βάσια Κωνσταντίνου.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:06