search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:01
MENU CLOSE

Νύχτα επεισοδίων σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη

25.05.2019 05:29
Νύχτα επεισοδίων σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη - Media

 

Εκτεταμένες υλικές φθορές σε δυο υποκαταστήματα τραπεζών προκάλεσαν στις τέσσερις το πρωί κουκουλοφόροι, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή. Οι δράστες έκαψαν δυο ΑΤΜ και έσπασαν με βαριοπούλες τις τζαμαρίες των προσόψεων των υποκαταστημάτων .

Επεισόδια στα Εξάρχεια

Παράλληλα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ομάδα ατόμων εξαπέλυσε επίθεση με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τοσίτσα. Δεν υπήρξαν τραυματίες και δεν έγιναν προσαγωγές. Παρά τις καταγγελίες που υπήρξαν από τους πολίτες για πυροβολισμούς από τη πλατεία Εξαρχείων, αργά χθες τη νύχτα, οι αστυνομικοί δεν βρήκαν τίποτα σχετικά.

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη
Με εντάσεις πέρασε η νύχτα και στη συμπρωτεύουσα. Τα ξημερώματα, άγνωστοι πέταξαν μολότοφ στη διμοιρία των ματ μπροστά από το τουρκικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη . Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων και χημικών, ενώ δεν υπήρξαν προσαγωγές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:01