03/03/2021 01:22:23

Νεκρός ο τελωνειακός από τα Σπάτα που αγνοείτο

Νεκρός ο τελωνειακός από τα Σπάτα που αγνοείτο - Media

 

Σε δύσβατη περιοχή και σε μακρινή απόσταση από τα Σπάτα εντοπίστηκε η σορός του Θανάση Πέτσα έναν χρόνο μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του 66χρονου.

Η εξέταση DNA αποκάλυψε την ταυτότητά του και πλέον, οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Θανάσης Πέτσας αγνοείτο από την Παρασκευή 16 Μαρτίου του 2018 από το σπίτι του στα Σπάτα.

Ήταν προϊστάμενος του δικαστικού τμήματος του τελωνείου Λαυρίου για χρόνια και πήγαινε συχνά στα δικαστήρια σαν μάρτυρας κατηγορίας σε δύσκολες υποθέσεις. Την ημέρα που εξαφανίστηκε, μάλιστα, ένα αντίστοιχο δικαστήριο είχε αναβληθεί.

«Δεν θα έστηνε ποτέ από μόνος του μια εξαφάνιση. Ο Θανάσης ήταν ένας άνθρωπος κοινωνικός, γαλαντόμος και διάφανος στην κοινωνική του ζωή. Γνωρίζω πως δεν ενημέρωνε την οικογένεια του σχετικά με τα επαγγελματικά του. Ο Πέτσας δεν είχε πει σε κανέναν πως δέχτηκε απειλές, ούτε έδειχνε να φοβάται. Σύμφωνα με τους φίλους που ήταν μαζί του το βράδυ πριν εξαφανιστεί, ο Πέτσας γύρω στις εννέα και μισή με δέκα το βράδυ, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα. Από τα συμφραζόμενα οι φίλοι του κατάλαβαν πως μιλούσε με κάποιον άνδρα και του είπε «θα τα πούμε αύριο στις έξι και μισή» είχε δηλώσει τότε στο «Τούνελ» ο στενός φίλος και δικηγόρος του Γιάννης Γιαννάκης.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.