search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:59
MENU CLOSE

Κυριακή των εκλογών: To κόλπο του Alpha για να εκτοξεύσει την τηλεθέασή του

25.05.2019 08:08
Κυριακή των εκλογών: To κόλπο του Alpha για να εκτοξεύσει την τηλεθέασή του - Media

 

Σε κλίμα εκλογικής αναμέτρησης έχουν μπει τα κανάλια αφού απέχουμε μόλις λίγα 24ωρα από την Κυριακή 26 Μαΐου.

Τα επιτελεία των σταθμών ήδη έχουν καταστρώσει τα σχέδιά τους για τη μεγάλη διπλή εκλογική αναμέτρηση. Οι σταθμοί προσπαθούν να βρουν αυτό το κάτι που θα τους ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους και που θα κερδίσει το κοινό αφού μην ξεχνάμε ότι οι εκπομπές παρουσιάζουν ελάχιστες αποκλίσεις μεταξύ τους.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν στον ALPHA όπου αποφάσισαν να ενισχύσουν το lead in της εκπομπής στην εκλογική αναμέτρηση. Στο κανάλι της Κάντζας αποφάσισαν να βάλουν στο πρόγραμμα έκτακτο επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» στις 17:00 το απόγευμα της Κυριακής.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καναλιού τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με την υπόθεση του επεισοδίου θα παρακολουθήσουμε: «Ο Ηλίας και η Καίτη ζουν από κοντά τον πυρετό των εκλογών, καθώς η Καίτη έχει αναλάβει τον προεκλογικό αγώνα του Κίτσουλα ο οποίος, ωστόσο, εξαφανίζεται μυστηριωδώς… Η μέρα των εκλογών έφτασε και η Βέλη δεν δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ψηφίσει. Όμως ο Άγγελος δεν σκοπεύει να το αφήσει έτσι.

Μηνάς και Βούλα υποστηρίζουν διαφορετικούς υποψήφιους δημάρχους και τα ευτράπελα στο σπίτι τους έχουν την τιμητική τους…

Η Σοφία ψηφίζει για πρώτη φορά. Το θέμα είναι τι θα ψηφίσει. Τούλα που θέλει η Ξένια ή Σωκράτη που θέλει ο Μπάμπης;»

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 21:58