search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:29
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Η απάντηση σε Sun και Κωστέτσο για το κορμάκι της Τάμτας

25.05.2019 12:12
Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: Η απάντηση σε Sun και Κωστέτσο για το κορμάκι της Τάμτας  - Media

 

Το sexy αλλά όχι προκλητικό κορμάκι που επέλεξε η Τάμτα στην εμφάνισή της στη Eurovision 2019 δημιούργησε ποικίλα σχόλια από τον κόσμο και την υπερβολική αντίδραση της Sun.

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της εκπροσώπου της Κύπρου, ενώ και ο Βασίλειος Κωστέτσος ήταν επικριτικός.

«Η Sun είναι μια σκανδαλοθηρική εφημερίδα, οπότε και να μην υπάρχει σκάνδαλο θα το δημιουργήσει. Ευχαριστούμε λοιπόν για τη φιλοξενία», τόνισε η στυλίστρια της Τάμτας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και σχολίασε τον Βασίλειο Κωστέτσο, ο οποίος είπε ότι το ρούχο είναι σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο:

«Σέβομαι την άποψη του Βασίλειου, τον αγαπώ και τον εκτιμώ άλλωστε. Δεν έχει άδικο σε αυτό που λέει, θέλαμε να έχει μια επιρροή από αυτή τη λογική, αλλά στα πλαίσια της λίγο πιο σικ και glam προσέγγισης. Μπορεί να του φάνηκε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο, η άποψη του είναι σεβαστή».

Πηγή: znews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28