search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:50
MENU CLOSE

Πολιτικοί αρχηγοί: Χαλαρά με ουζάκι, χταποδάκι και… κοκτέιλ (Photos)

25.05.2019 14:49
Πολιτικοί αρχηγοί: Χαλαρά με ουζάκι, χταποδάκι και… κοκτέιλ (Photos) - Media

 

Η προεκλογική περίοδος έχει τελειώσει και οι πολιτικοί αρχηγοί κινούνται σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πριν τη μεγάλη αναμέτρηση.

Παραδοσιακά την προηγούμενη ημέρα των εκλογών οι αρχηγοί των κομμάτων συναντούν τους δημοσιογράφους που κατά τη διάρκεια του προεκλογικού τους αγώνα κάλυπταν τη δραστηριότητά τους.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επέλεξε γνωστό ουζερί στο Κερατσίνι για την εν λόγω συνάντηση με τους δημιοσιογράφους.

Ο πρόεδρος της Νέας δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε το ραντεβού του σε καφέ – εστιατόριο στο Παγκράτι, στην πλατεία Προσκόπων.

Τέλος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα συναντηθεί με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ σε μαγαζί στην Καισαριανή.

Το χαλαρό κλίμα που επιβάλει η παραμονή των εκλογών επικρατούσε στη συνάντηση του Πάνου Καμμένου με δημοσιογράφους.

Το ραντεβού δόθηκε σε καφέ- μπαρ στη Βουλιαγμένη, το οποίο ανήκει στους δύο γιους του κ. Καμμένου και μάλιστα το Σάββατο ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ φρόντισε να το… εγκαινιάσει αναλαμβάνοντας ο ίδιος δράση.

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας παρακάθισε στο καθιερωμένο, πριν την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους.

Στην Κυψέλη βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους στη Φωκίωνος Νέγρη και επισκέφτηκε και τη δημοτική αγορά της περιοχής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:47